Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2009. 20:22h.

Miralles demana un tercer tripartit amb més pes d'ICV-EUiA

“Aquest any cal complir el programa d'entesa amb els diners del finançament”

Miralles demana un tercer tripartit amb més pes d'ICV-EUiA

Jordi Miralles, amb Joan Saura

El coordinador general d’EUiA i vicepresident del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Jordi Miralles, ha apostat per assolir una nova majoria d’esquerres en les pròximes eleccions catalanes i reeditar el tripartit. Segons Miralles, per a tirar endavant les polítiques progressistes, “cal una nova majoria d'esquerres amb més pes d'ICV-EUiA”.

Miralles ha mostrat la seva satisfacció per les dades reflectides en el darrer baròmetre d’opinió política elaborat pel Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat. Segons l’enquesta, la coalició és l’única força del tripartit que puja en intenció de vot a les eleccions catalanes. Per això, Miralles considera que és “de justícia” que aquest increment de representació de la coalició es tradueixi en “una major responsabilitat en un futur Govern d’esquerres”.

Tanmateix, el dirigent d’EUiA ha recordat que els partits que formen el Govern català van actualitzar el seu pacte fa quatre mesos: “Vam fixar el full de ruta de l´Executiu català fins al final de legislatura”, ha dit, i ha afegit que “aquest any cal complir el programa d'entesa amb els diners del finançament”.

D’altra banda, Miralles ha alertat que en el cas que "la dreta", CiU i PP, facin majoria, “per descomptat arribaran a un pacte”, i que això representaria “una involució”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Aalèxia, Manlleu, 04/08/2009 - 12:15

Us fotrem al carrer!

#10 eneko, manlleu, 04/08/2009 - 11:46

el poble no us volem? cony! doncs jo pensava que el tripartit governava perquè tenia més escons i vots que la resta...
en fi, si només tenen el vot de 4 gats, no entenc com és que la dreta regionalista i l'espanyolista no governa.

#9 maria, picamoixons, 04/08/2009 - 11:41

Es clar que ho demana. Es que si no hi ha trispartit el Miralles ha de tornar a treballar i a fer de carter ( feina per cert digníssima) i a deixar el cotxe oficial... Com voleu que no demani mes tripartit

#8 Indigeta, Cipsel.la, 04/08/2009 - 09:30

FOTEM-LOS AL CARRER!!

#7 Mariona, Barcelona, 04/08/2009 - 08:05

Son patètics la seva única ambició es formar tripartit sigui amb qui sigui per mantenir la cadira, segur que si fessin un pacte PP-PSOE com al país Basc i els hi faltessin els seus escons perdrien el cul en pactar con tal mantenir la cadira.