Política · 6 d'Octubre de 2009. 10:20h.

Miralles vol una majoria "més d'esquerres" al Parlament

Aconsella Mas que fitxi a Carretero per ser "de dretes i carca"

Miralles vol una majoria "més d'esquerres" al Parlament

Miralles, amb Iceta, en una imatge d'arxiu

El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha assenyalat que per a la seva formació els objectius principals seran "renovar una majoria 'més a l’esquerra' al Parlament"; "fer una feina més propera a la gent per incorporar 'segments importants' al projecte i tensar els sectors crítics de l’esquerra”; i en tercer lloc "impulsar la coalició amb ICV, que ha complert 6 anys de vida política".

Miralles serà ratificat com a cap de llista d’EUiA a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, ha dit sentir-se "honrat" per la confiança que l’organització que dirigeix torna a dipositar en ell com a candidat. Respecte al seu homònim d’ICV, Joan Herrera, ha respòs que està convençut que formaran "una bona parella roig i verda".
 
D'altra banda, Miralles ha demanat "que la justícia acceleri la seva actuació en el ‘cas Millet’", personatge al què ha qualificat de “xoriço amb denominació d’orígen de la burgesia catalana”.

També ha instat Àngel Colom a retornar els diners que va rebre i a CDC a aclarir on han anat a parar els diners donats a la Fundació Trias Fargas. El dirigent d’EUiA ha afegit que li sembla “poc ètic” que Convergència utilitzi el tema dels informes del Govern “per tapar les seves vergonyes”.

Preguntat per Reagrupament, Miralles ha instat Artur Mas a "no perdre tant de temps com amb Àngel Colom i que obri les portes de la seva ‘Casa Gran del Catalanisme’ a Carretero", doncs el coordinador general d’EUiA considera que aquest "se sentiria còmode en una ‘casa’ de dretes, ‘carca’ en molts casos, i sobiranista”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 David, Barcelona, 06/10/2009 - 17:53

En Franco va desprestigiar la dreta, i el Tripartit ha fet el mateix amb l'esquerra. Sempre m'havia considerat d'esquerres, però actualment m'ho han fet impossible.

#11 Maria, BCN, 06/10/2009 - 17:03

(1) Mira Mirarlles: em considero d\'esquerres i durant anys vaig votar ERC. L\'altre dia vaig ser a l\'assemblea de RCAT: més d\'un 30% ex d\'esquerra, alguns, pocs, de CIU i molts antics militants de partits nacionalistes d\'esquerra.

#10 Manolón, Catatonia, 06/10/2009 - 15:26

¿Este Miralles no el tipo ese que trabajaba de cartero y que lleva casi diez años de excedencia? Parece que le ha cogido el gusto a la moqueta y al coche oficial. Y al gratis total y el megasueldazo, claro.

#9 francesc-lluís, Baratària, 06/10/2009 - 13:28

Si aquests fulanos de EUIA es presentéssin sols a les eleccions (vinga, valents!) treurien un parell de diputats i gràcies. I per a carca, no se m'acut cap altre adjectiu per a algú que és estalinista en ple segle XXI...

#8 Fotem-los al carrer, Barcelona, 06/10/2009 - 12:30

Aquest carter en excedència que s'ha pogut comprar un iot i pagar l'amarratge de Pot Ginesta es diu d'esquerres?? Vinga home! A pendre vent a la farola. Sort que us fotrem al carrer, perquè la clatellada serà sonada!