Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2013. 14:05h.

"¡Mire, callo ya!"

Cañas es queixa del tracte que rep per part del president de la comissió de control de la Corpo

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, s'ha queixat del tracte que rep per part del president de comissió de control de la CCMA, Antoni Balasch (CiU), després que li cridés l'atenció per excedir el seu temps d'intervenció.

"Miri, ja callo! Però és que vostè no ha interromput ningú passats tres segons, ho tinc controlat i em va fer el mateix en l'anterior comissió. A partir d'ara fiscalitzaré que vostè quan passin tres segons des de la intervenció del responsable l'interrompi en la seva exposició. Com crec que ja està tot dit perquè era una pregunta retòrica, contesti'm o no".

El diputat, en la seva intervenció, ha denunciat que la CCMA “vol silenciar les veus discrepants i boicoteja tot allò que no reforci el marc mental del que anomenen ‘dret a decidir’".

En aquest sentit, Jordi Cañas ha assegurat que “la CCMA té un problema perquè només consulta editorials que publiquen autors separatistes” mentre que “no donen publicitat a llibres d'altres autors també catalans en relació a la temàtica, com Javier Montilla o Xavier Horcajo”.

“La pluralitat en el seu cas és: si un és ‘ultraseparatista’, ‘megaseparatista’ o ‘superindependentista’” ha assegurat i ha recordat que “els mitjans de comunicació públics els paguem tots els catalans, i jo també vull tenir el contrast”, ha afirmat.

Cañas, durant la comissió
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#19 Kropotkin, Vic, 27/04/2013 - 16:59

Josep Anglada niega ser racista. Nosotros los de C's negamos ser nacionalistas españoles....juas, juas

#18 BEJOTA, BCN, 27/04/2013 - 13:56

SR. MAS :CÓM PENSA TAPAR LA BOCA DE C'S COMO VA FER J. PUJOL AM B EL DR. ALEIX VIDAL-QUADRAS ?

#18.1 spain is over, Vic, 27/04/2013 - 16:59

no cal tpara la boca a ningú....referèndum, contem-nos i a veire qui som més....que, hi han collonets?

#17 Kropotkin, Vic, 27/04/2013 - 02:04

Soy de C's pq es un partido progresista. Una muestra de nuestro talante la puedes encontrar en Intereconomia cuando coincidimos en TODO con grandes progresistas como German Terch, Alejo Vidal Quadras, Federico Jimenez Losantos, el que le dijo Guarra a la Geli, etc, etc...juas, juas

#16 Perdal, BCN, 26/04/2013 - 21:16

Si consiguen la independencia será al precio de envilecerse colectivamente. Estos métodos son propios de lo peor del siglo XX.

#15 Pepe, Barcelona, 26/04/2013 - 20:26

Brillant Cañas!!