Publicitat
Política · 30 de Juny de 2016. 08:29h.

Mireia Boya: “m’insulten pel carrer”

La diputada de la CUP afirma ara que la seva formació “no hauria d’haver votat els pressupostos de forma unitària”

Mireia Boya: “m’insulten pel carrer”

Mireia Boya

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, creu que els cupaires acabaran arribant a un acord amb el president i el seu grup parlamentari, Junts pel Sí, per desbloquejar el procés d’independència. En declaracions al programa No ho sé, de RAC1, ha argumentat que “l’objectiu final el compartim”. “Amb Puigdemont i JxS ens entendrem i tirarem endavant el procés”, ha dit.

Afegeix que, amb les dificultats per formar govern a l’estat, “s’obre una finestra molt important per al procés”. Subratlla que “amb l’excepcionalitat actual, la CUP pot fer coses impensables en una legislatura normal”. En aquest sentit, opina que “els divuit mesos continuen sent claus, no té res a veure que no hi hagi pressupostos”.

Això sí, ha admès que els diputats de la CUP “potser no haurien d’haver votat els pressupostos de forma unitària”, sinó de forma diferent per representar la pluralitat d’opinions dins de la formació.

Sobre les discrepàncies airejades entre cupaires, reconeix que “es transmeten enfrontaments interns, però són una sana discrepància”. I ha revelat que se sent personalment pressionada: “Al·lucinaries amb els insults que rebo al twitter. I la gent t’insulta pel carrer”.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 Nen, Sqs, 01/07/2016 - 17:54

Dice: 'opina que ?els divuit mesos continuen sent claus, no té res a veure que no hi hagi pressupostos?'.
Es alucinante el nivel de ignorancia de esta genteta!!
Y dice 'que le insultan por la calle'
Pobreta... No saps la pena que hem fa!!!
Juasjuasjuas
Reir para no llorar...

#28 Alex, Barcelona, 30/06/2016 - 23:53

Hahahaha...Juro per Déu que no tinc ni p.uta idea de qui és aquesta tia....Llegeixo que és de la CUP....però es que no em sé els noms d'aquesta gent...i per la cara....no la recordaría ni en mil anys...en fin,me trae al pairo el asunto.....

#26 Pepón, Bcn , 30/06/2016 - 18:08

Además Boya tiene bonitas rimas...

Creo que viene de familia de CDC. Esta chupará de la mamella pública toda su vida.

Sus principios son muy endebles

#25 joan, manresa, 30/06/2016 - 16:46

tinu.)sobre un Sí o un NO,u sentim molt,pro molt i més del que Vosté es pugui imaginar,la resposta nostra i la de molta gent..,(només cal escoltar...Sra.Boya),será NO, sí va acompanyat amb las seves presencias.No volem veure el Nostre País,seu de revolucions marxistas i d'antisistemas.Diguem NO.

#24 joan, manresa, 30/06/2016 - 16:41

El Casal obrint la seva tertulieta desde Moro-L'Andina.--A la boca si li fa dir lo que a un li convingui...,mant dit axó, allò..,mant dit..,mant dit..,senyora no insulti la inteligencia...,sobre el procés, li voldríem aclarir alguna idea. Sí mai,mai..,arribem a un final amb referèndum (cont