Publicitat
Política · 15 de Gener de 2019. 10:06h.

Míriam Nogueras: "l'independentisme està guanyant"

La dirigent del PDECAT afirma que tenen el suport "internacional"

La vicepresidenta del PDECAT, Míriam Nogueras, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que l'independentisme està "guanyant partides a nivell internacional". "L'independentisme està guanyant", ha reivindicat. "No ho està fent a l'Estat espanyol però sí a nivell internacional", ha celebrat.

"Tota la farsa a nivell internacional no ha colat. El nostre Govern legítim que està a l'exili és lliure a Europa", ha destacat. Quan li han recordat que cap Estat del món va donar suport a la independència catalana, Nogueras ha recordat que "de moment hi ha una declaració d'independència, tenim un suport majoritari de la societat de Catalunya".

Qüestionada per aquest fet, Nogueras ha manifestat que "tenim majoria absoluta al Parlament. Volem comptar persones? fem un referèndum, pactat, i comptem-nos. En tenim un de l'1 d'octubre que també l'hem guanyat. Si algú vol demostrar tot el contrari que posi urnes. Però fins avui el gruix majoritari de ciutadans ha votat independència, els altres no tenen aquest gruix. Per tant, som més".

"Cada cop que posem urnes som més i cada cop que posem urnes l'Estat espanyol queda més qüestionat, no només a nivell internacional que és evident, també aquí", ha sentenciat. "Nosaltres estem fent passes endavant i l'Estat espanyol està fent passes enrere", ha afirmat.

D'altra banda, la dirigent independentista ha reiterat que "si no hi ha una proposta, no facilitarem la tramitació dels pressupostos". "Hem confiat una vegada i una altra. Arriba un moment que hem de dir prou i avui tenim la força per fer-ho", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#44 La Pepita del Raval, Cadaques, 16/01/2019 - 17:00

Esta completamente flipada.
Cada vez que habla sube el pan.

#43 Horst Ludwig, Colonia, 16/01/2019 - 16:47

Si lo puedo confirmar desde Alemania y desde Bélgica, digan los trolls españolis lo que quieran, Catalunya pronto es su propia República y quedará para meditar si ES quiere buenas relaciones o malas porque Catalunya nunca los necesitó. Ni los Vascos! Lo triste en todo esto es que ES solo tenia que cambiar a República.

#42 M. Pilar, Barcelona, 16/01/2019 - 09:29

Es que no s'assabenten i això que es tracta de la seva feina. L'independentisme no té majoria absoluta de vots al Parlament, només té el 37,4 % que per efecte de la Llei electoral, que beneficia uns territoris sobre altres, es converteix en el 47 % d'escons.Aquesta gent ho confonen de manera interessada! I molts periodistes els segueixen el rotl

#40 Sin actitud , Barcelona , 15/01/2019 - 19:23

Está mujer está como una cabra y es una mentirosa patológica. Es de chiste.

#39 Vikander , Cornellá , 15/01/2019 - 18:52

Claro que sí, bonita, claro que sí.