Publicitat

Els Mossos tenen 17.000 agents i ningú sap qui són malgrat que han estat entrevistats per Rac-1, TV3 i Catalunya Ràdio

Ningú sap qui hi ha darrera de Tsunami Democràtic, que demà ha convocat una protesta a Barcelona coincidint amb la disputa del clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou. Ni el Govern, ni els Mossos d'Esquadra ni el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, saen qui hi ha darrera d'aquesta entitat anònima; malgrat que han estat entrevistat a Rac1, Catalunya Ràdio i en els programes de TV3 Preguntes Freqüents, Planta Baixa i 30 minuts.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha assegurat a pregunta d'e-notícies que "no li puc contestar aquesta pregunta perquè no sé qui és Tsunami Democràtic i no em correspon a mi fer aquestes declaracions".

Budó ha fet aquestes declaracions l'endemà que el conseller de l'Interior, Miquel Buch, manifestés a El Larguero de la cadena Ser que tampoc ho sabia. "Tots tenim les nostres sospites, però compti que en el cas que correspongués als Mossos d'Esquadra investigar, aquesta informació la tindrien els professionals de la seguretat i no el conseller", va afegir.

Marlaska, per la seva banda, va assegurar el passat 15 d'octubre després del bloqueig de l'aeroport del Prat que "tenim uns serveis d'intel·ligència i d'informació realment eficaços i no dubti que acabarem sabent qui està darrere "d'aquest moviment, però, a dia d'avui, encara es desconeix qui hi ha darrera d'aquesta organització.

Tsunami va bloquejar la frontera amb França
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Resistencia , Flors i violes , 17/12/2019 - 21:36

El tsunami es un ser único e intangible que se divide en tres, el Padre torrado, el Hijo Huido y el Espíritu del 3 %.
Salmo 1O..Catecismo de L'Abadia de Montserrat.
Amén.

#12 Íñigo, Palma, 17/12/2019 - 19:56

Voy a echarles una mano a los Mossos que los noto un poco despistados. Diriganse al Palacio de la Generalitat. Pza de San Jaime , Barcelona, España. Si no lo encuentran, pregunten donde está el ayuntamiento, es justo el edificio de enfrente. Cuando lleguen pregunten por el Molt honorable president Joaquim Torra. Él sabe quiénes son. Ale a currar.

#11 pere m., sabadell, 17/12/2019 - 18:53

donat que el procés i creure en ell és ja fa temps un tema místic (fe pura), no ens estranyem de misteris i fenòmens al voltant.
només desitjaria que si l'enginy i saber fer de tota aquesta gent tant espabilada l'utilitzessin en temes més útils socialment (com millorar el desastre de la nostrada sanitat), crec que seríem ja enveja de Dinamarc

#10 Very, a, 17/12/2019 - 18:53

Si hombre. Si no supieran quien son les iban a dar cancha en tv3?

#9 Barrrtina a rosca, Black hole, 17/12/2019 - 18:43

Son esos misterios que se tratan en el programa de Iker Casillas, como el gran misterio de que 17.000 agentes de los Mossos todavia no hayan sido capaces de encontrar un solo caso de corrupción del 3% (es que ni por serendipia).

#9.1 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 18/12/2019 - 01:31

¡Pobre Iker Casillas! Ya le has endilgado el programa de Iker Jimenez