Publicitat
Política · 20 de Maig de 2022. 20:11h.

Mitjans governamentals

El secretari de Mitjans de Comunicació esdevé nou president de l'ACN

Mitjans governamentals

Oriol Duran

La junta general d'Accionistes d'Intracatalònia SA, l'empresa propietària de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), ha nomenat per unanimitat Oriol Duran com a nou president del consell d'administració. El nou president de l'ACN és actualment secretari de Mitjans de Comunicació.

Duran pren el relleu d'Ignasi Genovès, que ocupava el càrrec des del juliol del 2019 i romandrà al consell d'administració com a vocal. Genovés, a més, també és el director general de Difusió del Govern.

Completen el nou consell d'Intracatalònia els periodistes Jofre Llombart, secretari de Difusió; Eva Pomares, Elisabet Borreda i Ferran Espada (a proposta del Govern), i els consellers de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació Àngels Ponsa, Gemma Ribas i Lluís Noguera.

Oriol Duran havia treballat de periodista en mitjans com La Fura, la SER Penedès-Garraf i Canal Blau abans de dedicar-se a la comunicació política, on va ser cap de comunicació del grup d'ERC al Congrés i al Senat i responsable de comunicació d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona.


El febrer de 2019, Duran va ser nomenat cap de l'Oficina de Comunicació del Departament d'Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, i un parell de mesos després va ascendir a director general d'Anàlisi i Planificació Estratègica d'Acció Exterior de la mateixa Conselleria. El passat juny va ser nomenat secretari de Mitjans de Comunicació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 21/05/2022 - 09:17

Esto se lo dedico a los lazis, de verdad os creéis que estáis invirtiendo vuestro dinero y casi vuestra vida en algo de provecho, solo ver el curriculum del susodicho, es simple y llanamente para tirarlo a la basura, o como mucho decir amplíelo un poco más y no vuelva. Y si, sólo apostáis por lo que rezuma por todos sus poros, odio, ¿es eso?¿no?

#2 D. Baró, El Prat de Llobregat, 21/05/2022 - 08:54

espejo donde verse bien, así ninguna parte del cuerpo estará sucia cuando se duchen y podrán hablar de los demás, siempre que todo esté más que limpio.

#1 D. Baró, El Prat de Llobregat, 21/05/2022 - 08:53

No me fio en absoluto de las noticias de la ACN.
Ya ví en un caso que lo extrapolo a todo, que publican, explican, extractan, omiten (es censura al fin y al cabo) lo que les interesa.
Lo que no se invisibiliza.
Ellos saben que cada vez la gente, el pueblo lo sabe más.
Que vivan el momento y que obvien criticar que si España, que compren un gran