Publicitat

Mireia Boya denuncia una "agressió psicològica" d'un company de partit

Mobbing a la CUP

L'exdiputada de la CUP, Mireia Boya, ha anunciat que deixa la direcció de la CUP per "un episodi continuat d'agressió psicològica" per part d'un company del partit, del qual no desvetlla el nom. "Durant el meu temps de diputada vaig patir un episodi continuat d'agressió psicològica que m'ha suposat una gestió emocional complicada encara oberta", explica qui era portaveu de la CUP.

"Així ho vaig viure aleshores i així ho sento ara. Tot el que va passar durant aquells temps difícils i complexos, on la prioritat era el referèndum, i tot el que ha vingut associat a la repressió de l'Estat m'ha comportat problemes de salut que he amagat sota una cuirassa que em vaig fabricar a mida. Me la trec", afegeix.

Boya lamenta que "ara, quan he hagut de coincidir de nou amb aquella persona en les meves tasques com a membre del Secretariat Nacional, i amb el record d'aquells comportaments agressius i rols de poder, tot i demanar evitar-ho, he vist amb tristesa com a les organitzacions tendim a capgirar les prioritats, a oblidar-les i a fer perifèric allò que realment importa i no parem de repetir: les persones i les cures al centre. He marxat per això, necessito temps per cuidar-me. I per primer cop, me l'agafo", conclou.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#26 Cajonacona, Barcelona, 29/03/2019 - 18:56

Vaya vaya tanto usar el femenino para todo y resulta que a la que os sale un machista de los vuestros salis corriendo. Pues menos dramas y mas denuncias. Asi lo unico que haces es protegerlo y consentirle que siga haciendo lo mismo gracias a ti. Lo de putas y malfolladas era muy feminista eh? El feminismo se demuestra andando no berreando consignas

#25 Raurell, Barcelona, 29/03/2019 - 18:25

Currándose el paso a ERC. En breve.

#24 Narcis, Girona, 29/03/2019 - 16:30

No m'ho crec. Aquesta Boya no és tan tòtila com per deixar-se assetjar per un tio. Una excusa molt dolenta. Ha marxat perquè li ha donat la gana.

#23 Didac B., Barcelona, 29/03/2019 - 16:08

Aquesta es la que tenia l'hotel a la Cerdanya i que va fer fallida? Quines penques a sobre de deixar deutes encara es queixa de que algú li ha cantat les quaranta, potser es un alumne avantjat de les joventuts, alló que anomenen Arran... Hi ha una frase molt explicita: si no vols pols no vagis a l'era, o sigui que a apetxugar o cap a SUissa

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/03/2019 - 15:40

Que li han diagnosticat ara ?