Publicitat
Política · 18 de Març de 2016. 16:51h.

Moc de la nova alcaldessa de Girona al PSC

Marta Madrenas recorda que la ciutat és “desacomplexadament independentista” malgrat sortir elegida amb els quatre vots dels socialistes

Moc de la nova alcaldessa de Girona al PSC

Marta Madrenas

La regidora de CDC, Marta Madrenas, ha estat investida aquest divendres nova alcaldessa de Girona en substitució d'Albert Ballesta, que va haver de dimitir després de no arribar a cap acord per tancar el cartipàs municipal.

 

Madrenas ha manifestat en el seu discurs que Girona és “desacomplexadament independentista”. “Com a membre de l'AMI, hem de continuar al costat del Parlament de Catalunya i del Govern de la Generalitat per ser peça clau en la construcció del nou Estat”, ha reblat nova alcaldessa.

 

També ha assegurat que el procés independentista és “un projecte inclusiu, que significarà una oportunitat real de millora, tan col·lectiva com individual”.

 

Madrenas ha estat investida alcaldessa de Girona amb el suport dels quatre regidors del PSC, però ha afirmat que governarà “sense fer abús de la majoria absoluta” i que mantindrà "la cultura del diàleg, perquè Girona s'ho mereix”.

 

La nova batlle de la ciutat ha jurat el càrrec per imperatiu legal i ha afegit las fórmula proposa per l'AMI: "Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del Parlament, del president i del Govern de la Generalitat de Catalunya per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar al costat de totes les institucions l'Estat català lliure i sobirà".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 Tirant, Bcn, 20/03/2016 - 20:22

La frustració a Girona serà, doncs, en no gaire temps, general y descomunal ...

#12 José Quinta, LH, Cataluña, España, 19/03/2016 - 20:43

A Jordi B: LH es desacomplejadamente Constitucionalista. Por mí, Gerona puede separarse de Cataluña y España. Y que el ayuntamiento de Barcelona "entre" en la AMI nos la trae al pairo: los barceloneses no "entrarán".

#11 Pepon , Bcn, 19/03/2016 - 16:56

Sin duda los indepes de Gerona son los más supremacistas de todos.
Por suerte Barcelona, ciudad abierta y cosmopolita, no es independentista.
Si los de Gerona son tan listos que quieren ir solos por el mundo ya puede esta señora salir al balcón y proclamar la Republiqueta de Girona.

#11.1 Jordi B., L'H, 19/03/2016 - 18:00

Es cuestión de meses que Barcelona también entre en l'AMI, 17 votos a favor, 12 en contra y 12 abstenciones. Dale gracias a Podemos, esta vez de la manita ehhh

#10 Celrà, Celrà, 18/03/2016 - 20:41

Gironins prepareu-vos, us ha tocat una bona perla.

#9 angelito, barcelona, 18/03/2016 - 20:27

Això és una altre dona!, quasi tan excel.lenta com l'anterior.