Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 10:25h.

Mohedano remarca que "en cap cas" és proper a ERC

El dirigent socialista admet que "la meva actitud pot ser una mica estranya"

Mohedano remarca que "en cap cas" és proper a ERC

Fabián Mohedano, amb Marc Mur, dijous passat

L’exmembre de la direcció del PSC, Fabián Mohedano, suspès cautelarment per assistir a un acte d'ERC, ha defensat la seva assistència a un acte d'ERC perquè "és el partit amb qui hem governat a la Generalitat durant set anys i, durant 30 anys, en molts ajuntaments, consells comarcals... Hem compartit estratègia política, govern i moltes complicitats ideològiques".

En aquest sentit ha volgut deixar clar que "en cap cas" se sent més proper a ERC que al PSC. "Em sento catalanista, progressista, liberal progressista, de tradició no dogmàtica, obert, d'aquell substrat humanista que parlava Rubert de Ventós i ara mateix ho representa perfectament el PSC", a més de lloar que Navarro "va integrar a la seva executiva totes les sensibilitats possibles".
 
"La meva actitud pot ser una mica estranya. El 90% del meu temps el dedico a altres coses. És normal que pugui expressar la meva opinió d'una manera normal", ha argumentat. També ha augurat que a Geli, Elena i Ventura "no els expulsaran. Representen la veu de moltíssims catalans".
 
"Una proposta federal sense l'encaix del dret a decidir queda una mica coixa", ha advertit, a més d'aclarir que "mai no s'ha parlat d'escissió. La nostra voluntat és continuar sent socialistes". Per a Mohedano, "el PSC és el que més s'assembla a Catalunya i tornarem a governar".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 jotaeme, Mataró, 21/01/2014 - 21:40

Hombre...Ruber de Ventós! Ese pseudofilósofo que ha acabado bailándole el agua a CIU y siendo un firme defensor de sus "ideas". Con eso lo has dicho todo, macho. Vete con tu amigo Mur del partido y llevate a Marina y compañía.

#2 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 12:26

Pobre Mohedano, no se da cuenta de que con ese apellido nunca le dejaran ser alto cargo de la Generalitat. Jua, jua, jua,... Eso es que no lee las estadisticas al respecto. Jua, jua, jua,...

#2.1 Carme, Barcelona, 21/01/2014 - 14:32

Ostres, es veritat, en Montilla mai va ser President de la Generalitat per culpa del seu cognom. Kropotkin, es pot ser curt de gambals peró tant?. Pobret, quina pena em fas.

#2.2 JOANS, BARNA, 21/01/2014 - 15:18

y MONTILLA......entre unos y vosotros,haceis tanto daño a los que somos catalanes y de izquierdas.

#1 marta, Girona, 21/01/2014 - 10:59

Tornarem a governar? noi, no ho crec si el psc continua amb aquesta actitut de falta de llibertat i imposant el pensament únic. Que diria en Pallach? segur que ja no seria militant del psc. Be, de fet, ell MAI hagués permés juntarse amb psoe..

#1.1 jotaeme, Mataró, 21/01/2014 - 21:43

Lo que no se sabe es como ha llegado el PSC a meterse en el jardin de los sediciosos...Bueno sí, porque dejó de ser de izquierdas y empezó a llenarse de burgueses con apellido de "la ceba" para darse pedigrí. Estos la uníca fabrica que vieron fue la de papá. Así les ha ido