Publicitat
Política · 26 de Juny de 2020. 17:23h.

“Mola ser del PP a Catalunya”

Alejandro Fernández, president del PP català: “És anar a contracorrent”

“Mola ser del PP a Catalunya”

Alejandro Fernández i Cayetana Álvarez de Toledo, amb altres dirigents del PP català (foto:PP)

El president de l'PP català, Alejandro Fernández, afirma que “mola ser del PP a Catalunya” perquè suposa “anar a contracorrent”. “El més iconoclasta, alternatiu i 'molón' que hi ha és ser del PP a Catalunya”, manifesta en una entrevista a e-notícies, on assenyala que ser d'“ERC o convergents és molt fàcil”.

Fernández recorda que en els seus temps de líder del partit a Tarragona “sempre vam haver de nedar a contracorrent” malgrat que “ens arribava a votar el 30% de la població en alguns llocs”. El president dels populars catalans ho atribueix a “estratègies dels nostres adversaris” però també a “errors nostres per la manera en què hem abordat el tema català”.

“El PP català sempre ha tingut el mateix problema: i és que l'estratègia l'anaven canviant des de Madrid”, reconeix, alhora que destaca que “a Alejo Vidal-Quadras el fitxen per ser dur, i ho fan fora per dur, i a Josep Piqué ho fitxen per ser tou i després el fan fora per tou”. “Molta gent acaba tenint la imatge que el PP és un partit que no està en el paisatge català o que està teledirigit”, lamenta.

Alejandro Fernández assegura que “les nostres idees sempre van ser bones” i ho justifica pel fet que “Ciutadans amb un projecte, en el seu moment, molt semblant van ser capaços de guanyar unes eleccions catalanes”. “Això demostrava que es podia ser perfectament català i alhora sentir-te espanyol i fer política i ser un projecte polític guanyador”, conclou el president del PP català.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pepe, Andorra, 27/06/2020 - 18:26

No conozco ninguna pescadera q diga q su pescado no es fresco. El pp no ha sido mas q un palanganero del separatismo, el ala derecha del psoe no es mas q una parte del regimen. Como los de cidadanos, esa secta de soros... Iros al cuerno todos q no teneis remedio. Y a ver si aplicais en galicia para el español lo mismo q en cataluña. Bocachancla.

#3 Onofre de Dip, Barcelona, 27/06/2020 - 13:31

No, no mola, Sr. Fernández. I no per culpa de vostè, que fa tot el que pot. Com tampoc va ser culpa dels seus antecessors en el càrrec. La culpa que no “moli”, és enterament de Gènova, que mai ha sabut que fer-ne de tot plegat. Personalment, crec que una certa solució fos convertir el PPC en una UPN catalana.
Ho voldrà Madrid?

#2 Daniel, Tokio, Texas, 27/06/2020 - 03:04

Que las siglas del PP son un lastre es algo evidente. Y no es para menos. Personas como este hombre o como Albiol son de lo mejor que tiene el partido en Cataluña, pero o cambian mucho la situación desde dentro o mejor que funden otro partido. Su única ventaja es que apenas existe competencia.

#1 catafracto, Barcelona, 26/06/2020 - 19:18

Ajå, pues muy bien... Gracias por venir, Alejandro, deje su número de móvil a la salida y ya si eso le llamamos... ¡Qué pase el siguiente!