Política · 16 de Desembre de 2011. 16:11h.

Molas fa autocrítica

El president del PSC admet "errors"

Molas fa autocrítica

Isidre Molas, durant la seva intervenció

El president del PSC, Isidre Molas, ha assegurat aquest matí, en la inauguració del 12è Congrés del PSC que el partit ha comès "errors", però que “tornarem a vèncer, com sempre, aquest punt de dificultat en què ens trobem”.

Molas ha defensat el Partit dels Socialistes de Catalunya com un “partit nacional, obert i integrador, que no contribueixi a dividir sinó tot el contrari”. “Un partit –ha afegit– a qui li agrada debatre i que té l’obligació de convèncer la majoria social; no ens resignarem a ser un partit d’oposició, perquè som conscients que som l’eina principal que necessita la Catalunya d’avui”.

També s’ha mostrat convençut que “les deliberacions d’aquest congrés seran plenes de passió, perquè no hi ha política sense ideals i perquè la política sense passió no té massa interès”. Però ha augurat “resultats molt profitosos i importants, que donaran la guia per dur a terme un socialisme, que és l’eix vertebrador de la societat del futur i de la nova Europa”.

A la inauguració també ha intervingut el president del PSOE, Manuel Chaves, que ha recordat que el PSC “ha estat un partit fonamental per a Catalunya, per al seu procés de construcció nacional, per al desenvolupament del municipalisme i per tirar endavant polítiques de progrés, benestar i convivència”.

“Hi ha molta gent pendent de vosaltres -ha afirmat- del que feu del que debateu i del que decidiu durant aquest Congrés”, perquè “els resultats han de suposar l’inici d’un nou cicle que ens porti a superar la situació actual”.

“Cal una nova etapa d’innovació en el nostre discurs - ha afegit - tenim una gran responsabilitat i hem d’encertar en les respostes que volem donar a la societat”. “Us correspon ara decidir sobre el nou projecte des de la vostra sobirania i autonomia compartida”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi, Barcelona, 16/12/2011 - 16:17

El PSC no ha comès errors. Ha comès horrors.