Política · 11 de Febrer de 2022. 11:14h.

"Molta gent era processista per guanyar-se la vida"

Santi Vila reconeix que el procés era un modus vivendi

"Molta gent era processista per guanyar-se la vida"

L'exconseller Santi Vila ha assegurat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 que molta gent va aprofitar el procés per fer negoci. "Molta gent era processista perquè s'hi guanyava la vida i en va fer un negoci com a periodista, proveïdor de serveis o el que sigui...", ha assegurat.

Tanmateix, ha criticat que alguns polítics enganyessin a la gent amb el procés perquè "molta gent de bona fe estava convençudíssima que d'allò en podia sortir una societat millor", però ha puntualitzat que "no tots els polítics" van enganyar amb el procés. "Avui en dia n'hi ha a tot arreu", ha afirmat.

Sant Vila també considera que Carles Puigdemont i Oriol Junqueras "es van equivocar" l'any 2017, "no fent cas a les opinions més tranquil·les" com la seva. "Les persones són capaces de fer el millor i el pitjor", ha sentenciat.

Finalment, ha exposat que "Puigdemont porta a l'esquena un sentit institucional i una resposabilitat de país que la ciutadania no li demana perquè tots hem madurat molt des del 2017" i creu que Junts per Catalunya "s'ha d'asserenar com ha fet Esquerra". "El que no podem fer és que de la tossuderia en diguem coherència", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#28 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 12/02/2022 - 12:51

Si Santiago no es indepe por qué no lo dijo hace 4 años. ¿No se atrevió a ponerse en contra de la mayoría y perder los cien mil? Si no es procesista ni independentista que busque trabajo en la privada como cualquier matao. No cabe en política, ni aunque se apuntara a Valents, tampoco lo es.

#27 Julian Bañuelos, Viladecans, 12/02/2022 - 12:04

Este es a un político lo que la luna a un virus.

#26 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 12/02/2022 - 10:34

Estic d'acord que ser processista es un modus vivendi, però Santi Vila també ha viscut del procés i ha participat d'aquest gran engany.

#25 Cukebra, Basilea, 12/02/2022 - 07:36

Pilar Caponata Rahola, Joel bufón Joan, el napiudo que imita al rey emérito, José vendido galletas Antich, la mujer del peluca Puigde, etc. Auténticos CHUPÓPTEROS !!! Forrados a vuestra costa, ilusos. Disfruten lo votado.

#25.1 Frank, Madrid, 12/02/2022 - 13:56

Aznar y armas de destrucción masivas o el atentado de ETA en Atocha, o el YAK-42 que Trillo dejó restos humanos en el lugar del accidente, Mister X enterrando en cal asesinados por el GAL, M.Rajoy que los jueces no tienen ni idea de quien pudo recibir sobres B del PP. Auténticos CHUPÓPTEROS !!! Forrados a vuestra costa, ilusos. Disfruten lo votado.

#24 Llop Hammer, Barcelona, 12/02/2022 - 04:02

Ds igual que lo diga este, Pujol, o la puta Rmoneta, los creyentes no se apearán del burro jamás.