Publicitat
Política · 5 de Juny de 2018. 09:09h.

Moments estel·lars de Borrell (1)

La 'repassada' a Junqueras a 8TV

Moments estel·lars de Borrell (1)

El nou ministre d'Exteriors, Josep Borrell, i l'exconseller d'Economia, Oriol Junqueras, van protagonitzar un cara a cara a 8 al dia de 8TV el 20 de juny del 2016 on el dirigent socialista va 'repassar' el president d'ERC. El debat va ser tens i Junqueras va patir per a replicar els diferents documents que va anar presentant Borrell i que no va poder desmentir.

Aquest, en diverses ocasions, va acusar Junqueras d’esquivar les preguntes que li feia i de desviar-se del tema tractat en les seves respostes. “Ja veig que no vol contestar la pregunta que li he fet perquè evidentment no té resposta”, li va etzibar. Junqueras per la seva banda, va pregar “senyor Borrell, deixi de jutjar les preguntes i respostes. Agrairé molt que deixi de jutjar el que jo li dic”.

L’exministre socialista, però, va insistir que “tenim un problema quan algú com vostè es dedica a dir sistemàticament el que no és”. “Vostè s’inventa les coses”, va assegurar, a més de retreure-li que “vostè s’ha dedicat a crear un greuge”. “Les coses que vostè diu no s’ajusten a la realitat i la gent ho ha de saber”, va sentenciar. “Quina mania de fer-me dir el que no he dit, deixi d’inventar-se el que jo he dit. Això és el colmo!”, va replicar Junqueras.

Josep Borrell li va exigir aleshores que “abandoni vostè el plantejament de la DUI perquè no porta enlloc. Deixi d’anar al Parlament europeu a dir que vostè pot parar l’economia catalana una setmana si li sembla bé. Deixi de dir que han guanyat el referèndum i que estan legitimats per declarar la independència quan tenen el 48% dels vots”.

“Vostè s’estima molt a Catalunya però hi ha amors que maten. I vostè porta Catalunya per un camí que no portarà més que frustració a aquest país. Els arguments econòmics que vostè dóna són simplement falsos”, va assegurar igualment.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#10 Oriol c, Terrassa, 05/06/2018 - 19:03

I el moment estelar de Borrell (crack de la economia mundial) explicant que li van estafar 150.000 euros a un xiringuito financer l'any 2006?

#10.1 opinador, Barcelona, 06/06/2018 - 01:40

miente miente que algo queda, verdad?

#9 opinador, Barcelona, 05/06/2018 - 18:46

el debate puso de manifiesto que no puedes juntar en la misma mesa a alguien que escapó como alma que persigue el diablo de primero de Económicas a los pastos más fáciles y agradecidos de Historia y a un auténtico economista con conocimientos sólidos; los balbuceos de Junqueras ante los argumentos de Borrell así lo demostraron

#8 Lobisome, BCN, 05/06/2018 - 13:49

Hombre... va por buen camino, ¿y por qué no se hace? ¿por qué ni un tío nacido en Iznájar SE ATREVE A HACERLO? venga, siga, que iba usted bien... si no lo encuentra no se preocupe, ya le daré yo una pista...

#7 JC, Barcelona, 05/06/2018 - 13:35

El repaso que le dio Borrell fue espectacular. Junqueras quedó absolutamente retratado delante del espejo de sus mentiras. No supo defender ni una, básicamente porque eran falsas y él lo sabía.

#6 Pere Pagès, CATALÀ FART D’INDEPES SUBVENCIONATS, 05/06/2018 - 10:40

Junqueras y los indepes tocados y hundidos.