Publicitat
Política · 19 de Juny de 2022. 10:25h.

Mónica Oltra treu pit malgrat la imputació

Compromís organitza un acte de 'desgreuge'

Mónica Oltra treu pit malgrat la imputació

La vicepresidenta de la Generalitat valenciana i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha estat protagonista aquest dissabte d'un homenatge de Compromís, el seu partit, després d'haver estat imputada per un presumpte delicte d'encobriment del cas d'abusos del seu exmarit a una menor tutelada.

Oltra ha assegurat que "la guerra bruta als tribunals pretén acovardir els qui fem polítiques decents". La vicepresidenta de la Generalitat valenciana considera que es tracta d'un "tema polític".

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha defensat Oltra. Diu que "ha sigut i és imprescindible per a aquest canvi en la política i en les institucions valencianes que ha permès millorar la vida de les persones. Ha estat en el punt de mira de l'extrema dreta".

Algun usuari de Twitter també ha recordat les diferències de la postura presa per part del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, quan demanava la dimissió de Rita Barberá i les seves paraules amb la imputació d'Oltra.

"Si la Sra. Barberá és imputada, no està en condicions de continuar sent alcaldessa", va assegurar llavors. En canvi, ara, Puig ha afirmat que "la imputació de Mónica Oltra no afecta, en absolut, el Govern valencià".

La vicepresidenta de la Generalitat valenciana ja va assegurar aquest divendres que no presentarà la seva dimissió. "Soc coherent. La meva postura és ètica, estètica i política, no és una postura personal, que és el que m'ha caracteritzat sempre", va manifestar.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#22 Calígula, Gerona (España), 20/06/2022 - 20:58

Su postura es criminal y recuerdan lo que hicieron los sociocomunistas en el año 1936.
Dimita ya de una vez y sea juzgada como una vulgar delincuente

#21 bejota, bcn, 20/06/2022 - 12:35

¿CUÁNTO OS HAN DADO LOS SEPARATISTAS Y ANEXIONISTAS CATA.A LOS TRAIDORES DE VALENCIA?
"ROMA NO PAGA A TRAIDORES". OS PONDREMOS PRONTO DONDE OS CORRESPONDE.

#20 Perico, Matadepera, 20/06/2022 - 10:25

Mejor morir bailando (aunque sea de un modo grotesco) que morir a secas (habrán pensado Oltra y sus depredadores).

#19 Ojotuerto, Calafell.TAB, 20/06/2022 - 09:25

Que bailes !! Que Saltos !!!! La señora estaba on fire !!!!! La llamarán Monica Ultra !!!!!

#18 Pan con tomate y jamón ibérico, El talegazo progre..., 19/06/2022 - 20:20

Luego se extrañan de que la gente deja de votarles.. La miseria moral de la extrema izquierda da nauseas... no solo porque esta tipa haya tapado a su ex, el condenado por pederastia. Sino que además han perseguido a la víctima del pederasta, despidiéndola de un centro sanitario público...