Publicitat

El candidat socialista estrena Twitter per a la campanya electoral

Montilla 2.0

Una imatge del Twitter de Montilla

El PSC ha posat en marxa @fetsandtwitts, una eina per seguir en directe la campanya del candidat socialista José Montilla a Twitter, una de les xarxes socials a Internet. Aquesta pretén ser una eina per traslladar l’activitat diària del candidat socialista i poder fer arribar de manera més directe els missatges de la campanya.

A través d'aquesta eina, @fetsandtwitts, es podrà  per fer el seguiment en directe de la campanya al Twitter del candidat socialista a la reelecció. La concepció inicial ha estat la creació d'una eina per "traslladar l’activitat diària del candidat socialista i poder fer arribar, de manera més directe, els missatges de la campanya".

@fetsandtwitts, que no està gestionat pel propi candidat, relatarà el seu dia a dia a la campanya. El Twitter respon "als objectius marcats a la campanya 2.0 del PSC, com són la mobilització i implicació de la militància, proximitat i interacció amb la ciutadania, així com la comunicació directe i la participació real". "La transparència, l'objectivitat, l'autenticitat, el debat, la deliberació, la interacció i el voluntariat són altres dels aspectes en els que s'ha basat la direcció de campanya a l'hora de crear totes les eines de la campanya a la xarxa", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pep, terrassa, 06/11/2010 - 23:09

Es obvi que no està gestionat pel mateix candidat. Sap escriure?

#3 pepo, sant iscle, 06/11/2010 - 21:12

Ells fan sanvitx, jo bocatas

#2 robert, bcn, 06/11/2010 - 20:40

On estàn les millores de la nova versió? Li han canviat l' interface potser?

#1 Regeneracion, lleida, 06/11/2010 - 20:00

Si quieres que te dejen de expoliar haz como yo Vota a PxC de Anglada