Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2010. 18:27h.

Montilla a Zapatero: "Entres a la seu d'un altre partit"

El president català recorda a l'espanyol la seva defensa de "l'Espanya plural"

Montilla a Zapatero: "Entres a la seu d'un altre partit"

Zapatero i Montilla, en un moment del Tribuna Barcelona (foto: ACN / Xavier Alsinet)

El president català, José Montilla, ha recordat en el fòrum Tribuna Barcelona al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que gràcies en part el PSC ell va arribar a secretari general del PSOE i que, com li va dir l'any 2000 a la resta de candidats al càrrec (José Bono, Rosa Díez i Matilde Fernández), "quan entràvem a la seu del PSC del carrer Nicaragua et vaig dir: entres a la seu d'un altre partit".

Montilla ha rememorat que el discurs a favor de l'Espanya plural que va fer Zapatero en aquell congrés del PSOE va decidir el suport dels socialistes catalans, i fins i tot ha afirmat que si hagués guanyat Bono, Díez o Fernández "s'hagués sucumbit a una visió d'uniformitat" d'Espanya i "Catalunya i Espanya haguessin sortit perdent".

"Vam escollir bé", ha assegurat Montilla, que ha diferenciat molt entre l'actitud d'un PSOE que va fer possible l'Estatut, i un PP que ha contribuït al fet que "hi hagi catalanofòbia a molts llocs d'Espanya".

També ha afirmat que la sentència de l'Estatut "ha danyat la confiança" i que el "proverbial optimisme" de Zapatero, "més intangible que la confiança", també pot "minimitzar els problemes".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 24/07/2010 - 11:10

El cinisme i el desvergonyiment d\'en Pepe no tenen límits. Autohumiliant-se fins a negar les seves pròpies paraules en la darrera votació al Parlamento, ara ens vol fer creure que per ell lo \"primer\" es Catalunya. I qui s\'ho creu\'

#8 Marcel, Barcelona, 24/07/2010 - 08:11

La cara dura del personatge no té límits. Provoca l'incendi i ara fa de bomber. La pena és que els seus acòlits a Catalunya continuen rient-li les gràcies. Tant de bo el poble els posi a lloc (vegeu comentari al bloc http://perabonspatricis.blogspot.)

#7 emilio, a, 24/07/2010 - 03:09

y no le pidió el pasaporte al entrar?

#6 carlos, sagrera, 24/07/2010 - 02:07

JO JO con estas noticias ME PARTO,
psc = nacionalistas , ya no nos engañan más. VOTO A C´S

#5 ANTON, san jose, 24/07/2010 - 01:42

BLA BLA BLA......es que lo de Montilla no tiene desperdicio, siempre pierde la oportunidad de quedarse callado. Que entre donde quiera y los 25 diputados catalanes a votar lo que diga el PSC, pero claro donde quedaria vuestra sumision a españa