Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2010. 11:44h.

Montilla acusa Puigcercós de parlar "sense coneixement"

Li retreu l'ús de tòpics sobre Andalusia "sense criteri"

Montilla acusa Puigcercós de parlar "sense coneixement"

Puigcercós i Montilla, en una imatge d'arxiu

El president català, José Montilla, ha demanat "criteri i cap" el líder d'ERC, Joan Puigcercós, que ahir va afirmar que a Andalusia "no paga impostos ni Déu", perquè considera que amb afirmacions com aquesta fa un flac favor a Catalunya.

"No ha fet un favor a Catalunya, francament, el senyor Puigcerós amb aquestes declaracions, a més de ser falses", ha afirmat Montilla durant la seva intervenció al Fòrum Europa Tribuna Catalunya.

"Utilitzar els tòpics, quan s'utilitzen amb respecte a altres, és tremendament injust i tampoc m'agrada en absolut quan, sense criteri ni coneixement, es fa per part de representants de formacions polítiques catalanes", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 kim, hospi, 16/11/2010 - 17:48

La taxa d'atur a andalusia funcionaris andalussos = 52% de la població activa, es a dir Puigcercós te raó, només treballa un 48% de la població, la resta o son funcionaris o aturats. Es Montilla QUI NO TE NI IDEA, i a més, es el president qui ens hauria de defensar catalunya i no l'expoli.

#7 Ramon, Barcelona, 15/11/2010 - 13:16

Ara sembla ser que a Andalusia hi haurà alternança i per fi deixarà de ser sociata. Cosa que dono per fet que Ciutadans pel Canvi l'aplaudirà. Ja veureu com, a partir de l'instant que Andalusia sigui del PP, el que ha dit Puigcercós ja no serà ni ignorant ni parlar sense coneixement.

#6 jajajajja, barcelona, 15/11/2010 - 13:14

uIIII QUAN CATALANUFOOOOOO.....AHHH NO ELS EMPRESARIS ANADLAUSOS NO PAGUEN IMPOSTOS EN pUIGCERCOS HA BEGUT ALGUNA COSA QUE NO L´HI HA SENTAT BE......QUIN RIDICUL

#5 roca, reus, 15/11/2010 - 12:51

Sr. Montilla, torni al poble, si us plau, ens fara un favor als catalans.

#4 Ramon, Barcelona, 15/11/2010 - 12:34


Segons el PSC, el primer Tripartit va tenir un Conseller d'Interior de dretes. I el segon, un d'ignorant. Hi estic d'acord a mitges. Carretero no és de dretes.