Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2010. 16:33h.

Montilla admet que les eleccions “no seran gaire fàcils"

El conseller Llena, cap de llista el PSC per Lleida

Montilla admet que les eleccions “no seran gaire fàcils"

Montilla i Llena, a Lleida

El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat,José Montilla, ha demanat al primer secretari de la Federació del PSC a les Comarques de Lleida i conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, que encapçali la candidatura de Lleida a les properes eleccions a la Generalitat.

Montilla, que ja ha escollit els candidats de Tarragona i Girona, Xavier Sabaté i Joaquim Nadal, ha volgut traslladar la seva petició a Llena abans de les vacances estiuenques, ja que segons ha dit “en aquestes comarques ningú millor per encapçalar aquesta candidatura, aquest projecte, en aquest període, que l’actual conseller d’Agricultura”.

El president de la Generalitat ha reconegut que la propera contesa electoral “no serà gaire fàcil per nosaltres”, malgrat ha explicat que“estem convençuts que serem capaços de traslladar al conjunt de la població del nostre país les nostres propostes, el nostre projecte i serem capaços d’explicar la molta feina feta en tots els camps i en singular a les Comarques de Lleida”.

En aquest sentit, el candidat socialista s’ha mostrat disposat a abordar les eleccions “conscients de les dificultats fruït del moment polític i econòmic però també amb la confiança, la il·lusió, la satisfacció de la feina feta, i amb l’objectiu de guanyar i d’aconseguir el suport i la confiança del poble de Catalunya per a que aquest país pugui continuar avançant i progressant”.

Per la seva banda, el primer secretari de la Federació del PSC a les Comarques de Lleida ha volgut “agrair la confiança” dipositada pel primer secretari socialista, i ha recordat que “és cert que no estem en uns moments fàcils però a mi el meu pare em va ensenyar, i també ho he après en aquests quatre anys, que acabes recollint el que sembres, i en aquests anys, gràcies a la tenacitat del president, hem sembrat molt”. “Tot i el soroll que hi ha en aquests moments en l’escenari polític català, estic confiat que tindrem una bona collita”, ha conclòs Llena.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Manel Xic, Barcelona, 01/08/2010 - 13:14

Segur que estan parlant de quan donaran la Creu de Sant Jordi als membres del TRibunal Constitucional que han fet la feina bruta prevista a la LOAPA....¡, per fer bonic amb el Mena i el Villarejo.

#1 Marc, Lleida, 31/07/2010 - 20:33

No sé pas què riuen. Que no llegeixen els diaris?