Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2010. 15:48h.

Montilla alerta contra "la dreta"

El candidat reivindica les polítiques familiars del PSC

Montilla alerta contra "la dreta"

Montilla, durant el míting

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha declarat que "la dreta sempre s'omple la boca parlant de la família", però que després quan governa "amb les seves polítiques no hi hagut ni suport ni reconeixement per les famílies". Montilla ha deixar clar que des del PSC "defensem aquesta realitat que hi ha al nostre país, que no hi ha un únic tipus de família", i ha assegurat que "totes mereixen protecció, totes mereixen atenció del Govern i dels poders públics".

En un acte de suport a les famílies, celebrat al Parc de la Guineueta de Barcelona, el candidat del PSC ha repassat les diferents actuacions que s'han iniciat des del Govern de la Generalitat en matèria familiar, i ha destacat que "hem modificat el nostre dret, el codi de família, entre altres coses per reconèixer les parelles de fet i per fer també que la custodia compartida, en cas de separació, sigui la tendència a seguir".

També ha fet especial esment en el fons que va aprovar el Govern "perquè puguin cobrar un avançament aquelles persones que s'han separat i el marit no els hi passa la pensió, perquè puguin rebre una ajuda mentre els jutges no acaben de trobar la fórmula", o els plans d'igualtat a les empreses, que segons el president Montilla serveixen "perquè hi hagi més conciliació entre la vida professional i la vida familiar, la vida personal", entre d'altres.

Així mateix, José Montilla ha recordat que "aquests darrers set anys, a Catalunya s'han creat una mitjana de 15 places d'Escola Bressol al dia", el que segons ell suposa "prop de 300 escoles en aquesta legislatura". "Volem continuar fent escoles bressol, volem que l'etapa de 0 a 3 anys sigui una etapa a la que pugui accedir qualsevol família, no només les que tenen recursos", ha manifestat el candidat socialista, i ha dit que "les escoles bressol són necessàries per un país com el nostre, que vol ser modern i que vol ser competitiu".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 21 díes i al carrer, Barcelona, 08/11/2010 - 08:32

L'altra día en un article vaig trovar una frase d'en Winston Churchill: "Cristofor Colom va ser el primer socialista, no sabía on anava, no sabía on va arrivar i tot ho va fer amb diners pùblics"

#11 kim, hospi, 07/11/2010 - 23:08

Quina por! i quina sort de tenir l'esquerra a la generalitat i al govern de Madrizzzz, gracies a ells tenim 4.6 millons d'aturats i més pobresa que mai. Quina sort de tenir l'esquerra que ens fa més pobres.

#10 Tontet, Corneyá, 07/11/2010 - 14:05

Uy, sí, la dreta, que viene la dreta. Lo dice un señor que es el político que másgana de España, y cuya mujer tiene tropecientos cargos públicos y todos remunerados. Ya, el viejo truco de que viene la dreta.Y lo dice a estas alturas de la peli. No cuela, Josep Montilla.

#9 Juanjo, Lleida, 06/11/2010 - 22:22

Es cierto, a las familias de inmigrantes, les pagan el alquiler impagado, los gastos de escuela, ayudas a la natalidad de moros,600E al mes por llevar al colegio los niños, cheques comida y libros escolares, 400E de subsidio por no tener trabajo, sanidad full equip, lastima que eso a los de casa, NO

#8 julio, BCN, 06/11/2010 - 20:30

pepe, un tio como tu con la mujer con 20 puestos de trabajo y sus niñas a un colegio aleman,
Me puedes esplicar que significa par ti y tu partido DERECHA, NO TENEIS VERGIENZA