Publicitat
Política · 26 de Juny de 2009. 13:00h.

Montilla alerta els Mossos que seran criticats

Saura els insta a fer-se "entendre millor" durant la graduació dels nous policies

El president de la Generalitat, José Montilla, ha advertit als 945 Mossos que s'han graduat a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), que "cap crítica ha de fer dubtar sobre quin és la valoració general de la societat catalana". Montilla ha apuntat que "el fràgil equilibri entre drets i deures comporta l'escrutini crític constant de la ciutadania i els mitjans de comunicació".

El president ha destacat que "les crítiques sempre són legítimes, però mai podran amagar un comportament exemplar per part del conjunt del cos i de la immensa majoria dels seus efectius". També ha apuntat que "la Catalunya d'avui és mes complexa que fa 25 anys i apareixen noves oportunitats, riscos, delictes i manifestacions de violació de drets".

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Joan Saura, ha remarcat que "els Mossos representen una institució i tot el que facin repercutirà en el col·lectiu professional, i a vegades, en tot el sistema institucional". "Complim una tasca molt delicada i entre tots hem de fer entendre'ns millor davant la comunitat", ha afegit. Finalment s'ha felicitat perquè "els catalans tenen les millors perspectives de seguretat de l'última dècada".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fart de tot, BCN, 26/06/2009 - 19:29

Docns un mal discurs. El que els ha de dir és que estan per a servir i protegir. Si té problemes amb el seu conseller d'interior que el cesi. Però que no faci comentaris inapropiats, quina impressió sobre la seva feina s'enduran ara aquests policies?

#2 marc, bcn, 26/06/2009 - 15:18

dios nos coja confesados
esta nueva promocion sera la mas asesina de todas

#1 Sergi, bcn, 26/06/2009 - 15:15

Els Mossos han evolucionat molt des de que no mana cdc. és nota que la dreta rància i apolillada està a l'oposició! felicitats ICV!