Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 14:16h.

Montilla anunciarà la setmana vinent la data de les eleccions

Baltasar descarta que es facin en dia laborable

Montilla anunciarà la setmana vinent la data de les eleccions

Montilla, en una imatge d'arxiu

La primera roda de premsa del Govern després de les vacances no ha servit per a esvair el dubte electoral. El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, s'ha limitat a dir que "la setmana vinent el president farà pública la data de les eleccions". Baltasar només ha descartat que es facin en un dia laborable de manera que cobra força el 28 de novembre.

Montilla marxa en un viatge llampec a Xhangai a la recerca d'inversions, però el conseller no ha aclarit si es referien a inversions per a la construcció del cotxe elèctric a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 el pesetero, peseta, 31/08/2010 - 23:26

Claro que si !!! cony per que s'han de fer a
l'octubre si es poden fer al novembre i aixi ingressem un mes mes de nomina de presi !!!!

#2 Rosa, Barcelona, 31/08/2010 - 20:00

La noia d'Esplugues té tota la raó. A expremer la mamella fins al final. I els pobres que els aguantem de prop, no vegis quin calvari ens faran passar fins a final d'any, o sigui, que ens toca aguantar-los fins Nadal! I pensar que jo volia el tripartit!

#1 Marta, Esplugues de Llobregat, 31/08/2010 - 18:06

Ja la sabem tots i totes. Quan tinguen cobrada la paga extra de Nadal, que aquests "pajarus" han esmunyit be la vaca, i ho fan fins al final. Que els preus de les torres i finques d'èlit son com son. I els col.legis de idem, idem.