Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2010. 10:26h.

Montilla apunta a Mas pel cas Palau

“Ens diu que no ha passat res però si la justícia el desmentís, què faria? Renunciaria al seu escó?”

Montilla apunta a Mas pel cas Palau

Montilla, durant l'acte

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha dit que “Artur Mas ens diu que no ha passat res i la pregunta és obligada: si la justícia el desmentís d’aquí a un temps, què faria? Renunciaria al seu escó?” i ha assegurat que“demano a tothom tanta prudència com contundència. Prudència per no desvirtuar la presumpció d’innocència. Però, contundència per esclarir els fets i castigar els responsables”.

Montilla, durant, el tradicional sopar d’estiu a Can Corbella (El Vendrell), ha assegurat que “pretòries i millets malmeten la confiança ciutadana en la política, els partits i les institucions, i cal treballar per aclarir tot el que ha passat i esvair tots els dubtes” ja que, segons ha explicat, “no és seriós qualificar un informe de l'Agència Tributària d'inconcret, quan aquest informe apunta a una trama que lliga l'adjudicació d'obra pública, el Palau de la Música i presumptes pagaments directes i indirectes a un partit”. “No podem tancar els ulls davant de dades i indicis que s'amunteguen. No ho poden fer alguns que ho intenten fer”, ha sentenciat.

Per altra banda, i en un context més electoral, el president Montilla ha manifestat que “no crec que ens calguin quatre anys d'enfrontaments estèrils ni de debats abstractes”, i ha refusat “que pugui merèixer la confiança ciutadana qui practica l'independentisme de cap de setmana, excitant els ànims amb el sobiranisme, el dret a decidir i un concert econòmic que no cap a la Constitució”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Fotem-los al carrer, Barcelona, 08/08/2010 - 21:21

Veig que vostè no va renunciar a res quan la caixa li va condonar el deute milionari.(suposo que a canvi de no parlar de peatges) Això no és també finançament il.legal?

#15 Olga, Badalona, 08/08/2010 - 20:13

El tripartit espera que la campanya electoral els hi fagi el jutge Julio Solaz ara quan torni de vacances. Aquesta és l'única justificació d'esgotar aquesta agònica legislatura fins el final, l'esperança que encausin al Mas.

#14 Ramon, Sant Cugat, 08/08/2010 - 13:08

Quan ho vaig sentir dubtava si ho proposava el Montilla o el Sergi Mas. Pero ja m'està clar que era el mes cómic dels dos. Realment el Montilla, Carod, Saura. Puigcercos i companyia formen el Friquipartit.

#13 Jep, Catalunya, 08/08/2010 - 10:52

Fets, no paraules: he renunciat a tots els meus càrrecs públics i m-he posat a la cua del SOC. La meva estimada esposa també i es dedicarà a les tasques domèstiques.

#12 Oriol, Sant Cugat, 07/08/2010 - 14:30

¿Renunciarà Montilla al seu escó si el jutge no relaciona el cas Palau amb CDC? ¿Per que no renuncia ara Montilla ja que hi ha relació entre el cas Palau i el PSC-PSOE?