Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2010. 14:03h.

Montilla: "aquests són el canvi?"

El líder socialista afirma que "són els d'abans: només cal veure les cares"

Montilla: "aquests són el canvi?"

Montilla ha esmentat aquests dirigents de CiU

José Montilla ha demanat durant el seu discurs al consell nacional del PSC “ambició i coratge, i voluntat de continuar treballant pels catalans des de l’esquerra i des de el catalanisme integrador, perquè l’alternativa és la dreta de tota la vida, la de CiU, aquells que no van dubtar mai per donar el seu vot a José María Aznar, però que li van negar per dos cops a Zapatero. El nostre país no pot tornar enrere”.

Segons el primer secretari socialista, “els que es proclamen com l’opció del canvi, no són el canvi real. Són els d’abans, i són els mateixos. Només cal veure les cares: en Mas, en Puig, l’Espadaler, el Fernández Teixidó, la Núria de Gispert. Tots membres dels governs de Jordi Pujol. I aquests són el canvi? No són ni el recanvi! És tornar al passat, és canviar a pitjor, i això no podem permetre-ho”.

“Els que van ensorrar o ensopir Catalunya no poden presentar-se com els que la poden aixecar. Catalunya ja està dempeus i mira cap el futur amb confiança, malgrat els problemes, malgrat la consciència que té la majoria de la població dels problemes pels que estem passant. Però amb ganes de superar-los”.

"No ho dubteu, estic segur que guanyarem" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Tio Canya, Girona, 04/10/2010 - 18:40

El Canvi dels sociates es: E. Maragall horror, Tura, Montilla horror 2 vagades, Nadal el cacics de les comarques gironines, Manuela de Madre aquesta sempre hi ès, Iceta el retorciment en la paraula etc etc si voleu en dic mes Horrooooor cal emigrar a Gibraltar o a Perejil si tornen a surtit Help

#19 joan, barcelona, 04/10/2010 - 11:29

si alguns son els d´abans ,apart que vosaltres tampoc heu caviat les cares ho van fer bastant millor que el tripartit ,sobretot aquets ultim, que la seva gestio fa vergonya.

#18 ciutadà ppcc, Palma, 03/10/2010 - 22:50

Sí, seran el canvi.

#17 Lluis, Igualada, 03/10/2010 - 21:22

Sr-Montilla, aquest equip va guanyar les el.leccions per dos cops, vostès les van perdre i van necessitar TRES partits per manar amb DOS no en feien prou, ES EL PARTIT PPERDEDOR EL QUE NECESSITA RECANVIS, que vol vendre ara?

#16 jeremy, bcn, 03/10/2010 - 18:24

President quan van fer forar vostes als de CIU a l'any 2004 sense guanyar les eleccions , teniem llavors 220.000 parats, ara tenim 600.000 i molts joves esperan darrera del caprabo intentan replegan menjar caducat. Aquest és el pais que ens deixa senyor José.