Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2008. 11:53h.

Montilla, Carod i Saura, sense temps per 'The Economist'

L'autor del polèmic reportatge només va ser rebut pel conseller d'Economia

Montilla, Carod i Saura, sense temps per 'The Economist'

Ni Saura, ni Carod, ni Montilla van rebre Th Economist

El president de la Generalitat, José Montilla, es va negar a rebre el periodista The Economist, Michael Reid, autor del reportatge especial sobre Catalunya malgrat que el setmanari britànic va començar a fer gestions un mes abans, segons ha sabut e-notícies. El gabinet de premsa de Presidència va al·legar "problemes d'agenda" i van suggerir el nom del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, però aquest tampoc el va poder rebre. El mateix va passar aleshores amb el conseller d'Interior, Joan Saura, la tercera temptativa de la revista, per idèntics problemes d'agenda.

En canvi, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, lector de la revista econòmica més influent d'Europa, va donar ordres immediatament de fer un forat a la seva agenda per a rebre Michael Reid, Americas Editor, del setmanari amb seu al 25 de St James's Street, de Londres. Castells, tanmateix, no va aparèixer finalment a la informació. La consellera de Justícia, Montserrat Tura, en funcions de portaveu del Govern, ja no va desmentir dimarts passat la pregunta d'e-notícies al respecte. El gabinet de comunicació de Presidència tampoc ha donat la seva versió dels fets. Fonts oficials de Vicepresidència han negat haver rebut cap petició. "Per descomptat si ho haguéssim sabut haguéssim fet un forat a l'agenda", han afirmat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 JAUME DE CALDES, BARCELONA, 13/11/2008 - 13:05

¿PREGUNTO?
LA GENERALITAT
TE GABINET DE RRPP , GABINET DE PRENSA , DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ,
...-

#23 Antonio, Lleida, 13/11/2008 - 09:56

El batxiller Montilla si no fos batxiller sinó quelcom més no sortiria a dir simpleses i tots ens refiaríem de qui governa.Que algú li expliqui que és "The economist"

#22 pepitogrillo, BCN, 13/11/2008 - 09:47

Se quejan del contenido pero cuando han tenido la oportunidad de dar su visión del tema , no le atienden.

Ya se sabe que el que calla otorga

#21 Kropotkin, Vic, 13/11/2008 - 09:41

Jordi (Teià): Y hay que ser simple para ver que tus gobernantes nazionanistas estan haciendo quedar en ridiculo a Cataluña en todo el mundo y encima apoyarlos. Sois tremendos los de Matrix...

#20 Txemari, Barcelona, 13/11/2008 - 09:03

Anda con el comentario de Hug !! Hug, si tu estás "a por uvas" es tu responsabilidad !! Pero yo te diría que es como pelín conocida !! Abre un poco tu mente y a lo mejor hasta luego abres los ojos !!