Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2010. 17:12h.

Montilla coincidirà amb la CUP

La Candidatura d'Unitat Popula convoca amb matisos a la manifestació

Montilla coincidirà amb la CUP

Imatge d'arxiu d'una assemblea de la CUP

"Nosaltres també convoquem a assistir a la manifestació a totes aquelles persones que rebutgin la ingerència que suposa la intervenció del Tribunal Constitucional espanyol", afirma la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) en un comunicat sobre la manifestació del proper dia 10 contra la sentència sobre l'Estatut.

S'afegeix que "no compartim, però, el clima d'unitat i de consens que els dirigents polítics i sindicals oficials diuen voler representar en aquesta manifestació. Creiem que aquests dirigents només volen amagar la seva responsabilitat en tot el  procés de retallada de la voluntat popular". 

"Els emplacem", diu la CUP, "a assumir aquesta responsabilitat, i a reconèixer que amb el marc constitucional espanyol no anem enlloc, i que cal un procés constituent català que ens condueixi a la creació d'un estat propi pels Països Catalans".

Segons la CUP, "no volem que ens comptin entre els representants de partits, organitzacions socials o patronals que, malgrat dir que comparteixen els objectius de la manifestació, estan compromesos amb la continuïtat de l'actual règim institucional i polític".

"Sí que volem", conclou el comunicat, "que ens comptin, però, entre la immensa majoria dels assistents, amb els quals no pararem de dir que ja n'hi ha prou, que amb els estatuts aquest país no és lliure, i que  ara cal tirar pel dret i apostar per la independència dels Països Catalans".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Laura, Bcna, 06/07/2010 - 15:03

No sé si da más pena la CUP o el PSC de Montilla.....bueno si lo se, la CUP que debería de ilegalizarse por proetarra y radical, seguro k la lian en la mani....para variar...en mi ciudad ya la han liado mas de una vez, son unos violentos fachas

#7 Roc, Vilafranca del Penedès, 06/07/2010 - 08:28

Com vas d'esbarat, ramonet, oi?
La Cup està dient el que molts pensem i t'ho dic amb claretat:
PP-PSC: botiflers
ERC-CiU: covards
I que passa, sóc d'esquerres i independentista, a uns i altres, canya!!!!, no tots anem amb la teva por

#6 Ramon, Barcelona, 05/07/2010 - 19:25

Alacant. Manifestació pro recepció de TV3, que sociates i populars continuen sabotejant. Energúmens de la CUP que hi viatgen en tren des de Barcelona, s'hi incorporen cridant: PP, CONVERGÈNCIA, NO HI HA DIFERÈNCIA. Dubto que es pugui ser més idiota.

#5 joan, Albons, 05/07/2010 - 19:23

molt bé per la CUP!

#4 Ramon II, Barcelona, 05/07/2010 - 19:03

Aquests de les CUP acabaran sent un problema per a l\'independentisme seriós. I si no, ja ho veureu... Avantposen el comunisme a l\'alliberament nacional.