Publicitat
Política · 1 de Març de 2010. 12:20h.

Montilla convoca la foto anticrisi pel 12 de març

Es reunirà amb els agents socials i els grups parlamentaris

Montilla convoca la foto anticrisi pel 12 de març

Montilla, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ja ha fixat data per a la celebració de la cimera sobre la situació econòmica que reunirà el Govern amb els agents socials i els grups parlamentaris. El president ha convocat una reunió del Consell d’Institucions de l’Acord Estratègic per al proper divendres, 12 de març, a les 9 del matí al Palau de la Generalitat.
 
Amb aquesta convocatòria "el president fa efectiva la iniciativa que va anunciar durant el ple monogràfic de la setmana passada sobre la situació econòmica. El cap del Govern català va oferir als grups parlamentaris la possibilitat de ser presents a la propera reunió del Consell d’Institucions de l’Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia, que és el principal fòrum on el Govern i els agents socials dissenyen les polítiques destinades a canviar el model de competitivitat català".
 
L’Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l’ocupació i la competitivitat de l’economia va ser signat el 16 de febrer de 2005 i era un primer full de ruta amb 86 mesures de diversos àmbits: formació, ocupació, infraestructures, innovació, immigració i polítiques socials, entre altres, per dur a terme entre els anys 2005 i 2007. El febrer de 2008 els firmants d’aquest acord van aprovar la seva primera revisió i van firmar l’Acord Estratègic 2008-2011.
 
Són signants de l’acord des del seu inici les organitzacions empresarials Foment del Treball, PIMEC, FEPIME, els sindicats UGT i CCOO i el Govern de la Generalitat, present a través del Departament de Presidència i les conselleries d’Economia i Finances; Innovació Universitats i Empresa, i Treball.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 01/03/2010 - 18:29

Sr.Montilla,naltrus entenem que ya ni ya prou de fer el mindungui.Vosté te mayoría al Parlament,dons Governi..sigui valent i tiri endevant.Quant va ser elegit no va pas consultar a tots els agents socials,ni als partits are a l'oposició.Dons que vol?

#1 Ufrasico, Villena, 01/03/2010 - 18:21http://www.abc.es/20100301/nacional-murcia/paramount-201003011401.html