Política · 18 de Febrer de 2010. 10:54h.

Montilla critica Saura per donar informació sobre ETA

El president de la Generalitat insta al conseller d'Interior a "ser molt prudent"

Montilla critica Saura per donar informació sobre ETA

Montilla i Saura, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1, i en referència a les declaracions de Joan Saura on donava detalls de la investigació contra ETA que "no hi ha informació de les detencions de membres d'ETA i cal ser molt prudent. Són algunes informacions que han sortit. Si em constés, no ho diria. Jo no ho faria. És feina del jutge."
 
"No he parlat amb el ministre Rubalcaba però tinc la informació", ha afegit, a més d'assegurar que "no hi cap informació que apunti que ETA volgués establir-se a Catalunya. No sabem les pretensions ni els seus plans."
 
Pel que fa al cas Maragall, ha recordat que "el que hi ha hagut és unes declaracions i un article que el conseller ha rectificat". "No vaig acceptar la dimissió del conseller Maragall perquè està fent una bona feina, té la meva confiança i el meu afecte personal", ha deixat clar.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 valeri torres, barcelona, 20/02/2010 - 13:58

Sr. Montilla: ¿Fins quan mantindra a aquest inepte al Govern?. Es un desprestigi per voste, pel Govern i per Catalunya. Foti'l fora d'una vegada o be aqueast senyor acabara policitament amb voste.

#10 Pere Valls, Tarragona, 20/02/2010 - 13:12

Menys criticar i fote'l al carrer al caradura inepte i inútil del Saura. Ah ! i desprès plega tu Montilla i aprofita el temps que estiguis a l'atur per treure't el graduat escolar.

#9 amoscaciques, girona, 18/02/2010 - 20:43

Pobre Saura....si quan era ecocomunista sense conselleria es pensava q ETA era una ONG...no li foteu tanta canya,pobrissó....jjaajjajajajajaja

#8 genesis, Barcelona, 18/02/2010 - 18:28

Sí fuera por Montilla no explicaría nada, no hablaría nunca a nadie

#7 joan, manresa, 18/02/2010 - 18:21

Altre que rep advertiments per part de l'Inquisició...El Sr.Montilla demostra quin es el seu taranná.Axó si li va.Sr.Saura axó sol pasar per ser una mica bocamoll,vulgue axecar la barbeta...Don no ni ya no en raje...Quins espectacles...