Publicitat
Política · 30 de Maig de 2011. 14:12h.

Montilla defensa que Zapatero esgoti la legislatura

Per evitar una possible intervenció de Brussel·les

Montilla defensa que Zapatero esgoti la legislatura

Montilla i Zapatero, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, considera que el president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha d’esgotar la legislatura perquè creu que Espanya necessita estabilitat política per allunyar el perill d’una intervenció de Brussel·les.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Montilla ha dit que la celebració d’un congrés extraordinari del PSOE hauria debilitat l’executiu espanyol: “Ha de tenir el recolzament del partit perquè si no, entre altres coses, entraríem en una etapa que seria molt més complicada per al govern, per al partit, però especialment per al país. O volem tenir una intervenció com han tingut Grècia, Portugal o Irlanda?”.

L’expresident de la Generalitat adverteix: “parlem seriosament, frivolitats n’hem de tenir les menys possibles, per no dir cap. Per tant, el que cal és que el govern pugui continuar governant i prenent les decisions que calen entre d’altres coses perquè no oblidem que estem en una situació complicada”.

Sobre el PSC, el primer secretari del partit confirma que “no seré jo qui portaré el timó a partir del proper congrés”, i no ha volgut pronunciar-se sobre les possibilitats que la ministra de Defensa, Carme Chacón, pugui rellevar-lo: “jo tinc la meva opinió, però crec que no l’he de dir. Són els afiliats i en el seu moment els delegats els que hauran de decidir qui volen al capdavant d’aquest partit”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Bacus, Sort, 31/05/2011 - 19:35

Montilla es el "rei de l'esgotament", primer va esgotar la caixa de la Generalitat, deprés ens va esgotar a nosaltres i finalment vol esgotar ZP.

#2 joan, barcelona, 30/05/2011 - 17:47

un gran cosell, es pot posar ell com exemple. vaja penya i pensar que aquets governen i han governat.

#1 Josep, Maresme, 30/05/2011 - 16:02

Montilla,vas ser un president imposat per uns quants per conveniència dels mateixos,es van repartir el pastís i així ens ha anat a tots.Continua amb el conte de la lletera,segueix sent maldestre i curt de mires,ens va deixar un desert i ens està negant l'aigua i el pa per a bé d'ell i dels seus.