Publicitat
Política · 28 de Maig de 2018. 09:20h.

Montilla denuncia "arrel etnicista" a Catalunya

"Amb el que ha dit Quim Torra és possible que hi hagi gent que no se senti ofesa?"

Montilla denuncia "arrel etnicista" a Catalunya

L'expresident de la Generalitat, José Montilla, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha preguntat si "amb el que ha dit Quim Torra és possible que hi hagi gent que no se senti ofesa? de mi també ha parlat. Les disculpes han de sonar més sinceres. Les afirmacions no són racistes però són etnicistes i una mica supremacistes".

"L'arrel etnicista aquí sempre ha existit però de manera molt minoritària. L'extrema dreta també és molt minoritària, afortunadament", ha afegit. "Hi ha posicions que no ajuden com la de Puigdemont de forçar les coses al màxim. Ell sap perfectament que no serà president i que les persones que estan a la presó no podran formar part d'un govern efectiu", ha indicat.

D'altra banda, ha augurat que "amb el PSOE al govern espanyol hi hauria un inici de relacions institucionals normalitzades. Les persones empresonades no depenen dels governs, depenen dels tribunals. El més important és començar la distensió". "Des de finals de gener qui té la paella pel mànec per liquidar el 155 és la majoria independentista. Al Senat no hi pot tornar a entrar de qualsevol manera, això no seria automàtic. Hauria de ser molt motivat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 La Mare Superiora, Illa de Man, 28/05/2018 - 18:39

Aquest és el José? No m´agrada que digui així i no Josep. Jo als meus nens no els hauria deixat jugar amb ell.

#11 Laughter, L'H-España, 28/05/2018 - 16:55

Racismo: Ideología que defiende la superioridad de una raza frente a las demás y la necesidad de mantenerla aislada o separada del resto dentro de una comunidad o un país. Sr. Montilla, ¡no se equivoque!, el presidente de la Degeneralidad es un racista, segregacionista, supremacista y etnicista de la peor especie, con ideas propias del III Reich.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/05/2018 - 15:57

Perque els hi costa tant dir feixista ?

#7 Érika, Terrassa, 28/05/2018 - 10:38

Insultos a sacos a Montilla en TW por parte de los seres superiores en 3,2,1...

#5 jfuertesf, Barcelona, 28/05/2018 - 10:20

M'agradaria tenir l'oportunitat de que el President Montilla m'expliqués què entén ell per racista i per etnicista. Diu que racistes, les opinions del President Torra no són. Si quasi bé totes les institucions europees, mitjans de comunicació inclosos, les qualifiquen de racistes, m'agradaria que m'ho expliqués.