Publicitat
Política · 1 de Maig de 2010. 14:54h.

Montilla desautoritza Collboni

Assegura que el PSC convidarà a Zapatero a la campanya

Montilla desautoritza Collboni

Zapatero i Montilla, durant un acte electoral

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat -segons un comunicat del PSC- que el secretari general del PSOE i president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, serà convidat, com sempre, a participar en la campanya electoral del PSC per a les eleccions catalanes.

S'indica que "el president ha rebut aquest dissabte les excuses del cap de campanya, Jaume Collboni, per unes declaracions que han estat interpretades com un rebuig del PSC a comptar amb la presència de José Luis Rodríguez Zapatero en la campanya electoral".

“El secretari general del PSOE sempre ha estat convidat a participar en campanya i en aquesta ocasió també ho serà”, ha dit Montilla, qui ha recordat que “l’objectiu del PSC és trobar acords amb el PSOE per fer avançar l’autogovern de Catalunya i les polítiques socials a tota Espanya”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 David, Barcelona, 02/05/2010 - 21:41

És un desastre. El més digne per a ERC és fer una moció de censura per a fer Mas president i aguantar amb dignitat. No serem independents però no farem el ridícul com ara ni desprestigiarem la Generalitat.

#19 valeri torres, barcelona, 02/05/2010 - 18:13

Zapatero desautoritza Montilla; Montilla desautoritza Collboni; i tot el PSC queda ben dasautotitzat. Fora inutils del govern: mori el mal govern. Catalunya Independent.

#18 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/05/2010 - 11:21

Las barbaridades que hace Zp, sus mentiras, su inoperancia y su pasotismo ante una economía en llamas, son la triste veste que que le delata como apestado.
No es de extrañar que se evite su presencia y cada vez se le quiera tener
más lejos

#17 pep, BCN, 02/05/2010 - 10:42

hair gran fracas de la UGT en la moviltzació del primer de maig cal fer canvis urgents i que el Alvarez plegui ja esta be

#16 Jep, Catalunya, 02/05/2010 - 10:17

E (abans ERC) s?ha cobert de glòria fent Montilla president de la Generalita. Va ser el primer en posar esmenes a l?estatut dels catalans i és l?últim en agonollar-se davant els que el van ribotar, esquilma i ara estocar definitivament. E, t?has lluït!