Publicitat
Política · 25 de Maig de 2010. 12:22h.

Montilla descarta reduir les conselleries

"Seria una mesura més populista i cosmètica que seriosa"

Montilla descarta reduir les conselleries

Els 15 consellers, durant la reunió de Govern

El president de la Generalitat, José Montilla, ha descartat aquest dimarts reduir el nombre de conselleries del Govern, com sí ha fet l'executiu de Castella-la Manxa, ja que considera que és una mesura que no té "molt de sentit" quan queda poc per acabar la legislatura. A pocs mesos de les eleccions, el president creu que seria "una mesura més populista i cosmètica que seriosa". En canvi, en declaracions a Onda Cero, ha dit que aquest seria "un tema a comentar" si s'estigués a meitat de legislatura. Montilla ha afegit que en els pròxims dies es prendran decisions sobre reducció d'organismes públics, dins del pla d'austeritat que prepara l'executiu català.

Montilla, però, creu que dins d'aquest pla no s'ha de contemplar una reducció del nombre de membres del Consell de Govern, com sí ha fet el seu homòleg de Castella-la Manxa, José María Barreda, que ha reduït de deu a set en el seu nombre de conselleries. 'Tenint en compte que la convocatòria d'eleccions que la convocatòria d'eleccions a Catalunya s'ha de fer aquest any, no sembla que en aquests moments una cosa com reduir els membres del gabinet tingui molt de sentit', ha dit, "seria una mesura més populista i cosmètica que seriosa".

Tot i això, el president ha deixat clar que no és el cas de la decisió de Barreda, ja que ell "no té eleccions aquest any". En aquest sentit, ha afegit que si Catalunya estigués a meitat de la legislatura, "sí que seria segurament un tema a contemplar".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 carracuca, barcelona, 26/05/2010 - 01:07

¿Usted cree que con la que está cayendo, algún catalán y esos 500mil parados cuando se levantan cada mañana pìensan en esas chorradas del TC y la sentencia del estatuto?. Hasta los web..os estamos ya de tanto soplagaitas enganchado a la mamella,

#7 carracuca, barcelona, 26/05/2010 - 01:01

olé tus web..os, iznajarí, así se habla y lo demás son tonterías. Para lo que te queda en el cortijo, no vas a desenganchar a unos cuantos de la mamella. Tus paisanos todavía están a carcajada limpia con lo de ayer en el senado.

#6 ciutadà empobrit, Bcn, 25/05/2010 - 18:39

Olé, xuleria! La crisi que la paguin els qui s'han de beneficiar de la llei de dependència, els pensionistes i els funcionaris.

#5 Mamba Negra, Barcelona, 25/05/2010 - 15:15

Pues los ingleses ya se han quitado lo coches oficiales y los viajes en 1a

#4 Ciudadanista, Barcelona, 25/05/2010 - 14:16

Por unos meses que le quedan no va a fastidiar a la parroquia de amiguetes que están recogiendo la cosecha. Los que vengan detrás que carguen con el muerto y le aprieten el cinturón. A enmascarar la crisis no le gana ni ZP. Y a cara, tampoco.