Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2009. 19:17h.

Montilla destaca la feina d'ERC en la negociació

El president del Govern ha dit que "és un gran acord" però ha demanat disculpes pel soroll que s'ha creat

Montilla destaca la feina d'ERC en la negociació

Montilla, durant la declaració institucional

El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat disculpes pel "soroll que ha provocat la postura d'uns i altres" en la negociació del nou finançament, però s'ha excusat dient que "negociar una xifra és fàcil, però canviar un model és més complicat". El líder de l'executiu català ha agraït la fermesa dels tres partits que formen el Govern, però "en particular la d'Esquerra en la part final de la negociació" i ha afegit que "cadascú ha fet el que havia de fer". Tampoc s'ha volgut oblidar del conseller d'Economia, Antoni Castells, de qui ha destacat "l'habilitat i la fermesa en la negociació". "Catalunya ha demostrat que sap dir no quan toca i que sap dir sí quan la proposta és justa", ha afegit.

En una declaració institucional, el líder de l'executiu català ha assenyalat que l'acord al que ha arribat el Govern amb l'executiu espanyol "és un gran acord que garantirà la solidaritat i la justícia. No és la victòria dels uns contra les altres, és la victòria de la justícia".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 fedor, BARCELONA, 13/07/2009 - 13:50

Sí senyor, en això el Carajilla té tota la raó. E (abans ERC) ha fet el millor paper per fer el teatre de la presentació de l'acord. Enhorabona. Al Puigmerdós ja tindria de obtar a l'Oscar a la millor pel·licula de parla no anglesa.

#12 Miqui, LFV, 13/07/2009 - 13:09

Com la dita: Em fas festes i no me'n sols fer, em vols fotre i no saps amb què !!!

#11 Kropotkin, Vic, 13/07/2009 - 11:12

Si, si,... Lo que pasa es que están desesperados por hincar el colmillo en la nueva pasta. Hay mucho familiar que enchufar y mucho Audi por tunear. Adelante gloriosos miembros de ERC que la pasta no durará para siempre...

#10 joan, badalona, 13/07/2009 - 08:55

Mira quina ràbia no tenen aquests carlins de CiU quan les coses se'ls hi torcen només fan que insultar, ai, que us hauren de rentar la boca amb sabó!!!

#9 Ramon, Barcelona, 13/07/2009 - 00:38

Montilla és Mr Garrison. I Esquerra la titella amb les quatre barres. La titella sembla Carod, el Carod d'anys enrere. També podria ser Benach. O Ridao. Però el que no ofereix dubtes és que Montilla-Mr.Garrison la té agafada pels collons.