Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2010. 14:57h.

Montilla diu que els ni-ni no són "ganduls"

El candidat del PSC defensa "recuperar" els joves de fins a 30 anys que ni estudien ni treballen

Montilla diu que els ni-ni no són "ganduls"

Montilla, amb dos joves, a Sant Andreu de la Barca. (Foto: TV3)

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha reivindicat que la proposta del ‘Contracte pel Futur`, destinada a que joves de menys de 30 anys que ni estudien ni treballen puguin tenir accés a la formació, “no es tracta d’ajudar els ganduls”, sinó ajudar-los “perquè puguin formar-se i treballar, no deixar-los de banda”.

Montilla ha contraposat aquesta proposta amb la de CiU “que proposa un contracte perquè els joves puguin treballar sense cobrar”, quan el que proposa el PSC “és recuperar els joves, de donar una oportunitat, a molts d’ells una segona oportunitat de recuperar-los per l’esforç i pel progrés, perquè es puguin formar i puguin trobar un treball en condicions”.

D'altra banda, també ha dit que “si la majoria del poble de Catalunya va a votar, els nostres adversaris no guanyaran, guanyarem nosaltres” i ha demanat als assistents al míting llampec que s’ha celebrat a Sant Andreu de la Barca que “si convenceu a totes les persones que us han dit que no veuen clar anar a votar, que no votaran o que pensen votar en blanc” ha assegurat que “aquestes eleccions podem guanyar-les i les guanyarem”.

Montilla ha volgut deixar clar que els partits de la dreta catalana“de la mateixa manera que al Regne Unit, tenen una agenda oculta”, que segons ha manifestat consisteix en amagar les propostes i les retallades socials, com ho van fer els conservadors del Regne Unit, “per no espantar la gent”. “La nostra manera d’afrontar la crisi és molt diferent” ha dit el candidat del PSC, i s’ha mostrat convençut que es tracta “de consolidar les polítiques socials i és el que nosaltres continuarem fent”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Martín Martínez Mart, Barcelona, 10/11/2010 - 21:54

Jo no dic que això sigui premiar el no esforç. Jo dic que això és fer possible que alguns dels que no saben esforçar-se, ho facin.

#24 Paradox, Lleida, 10/11/2010 - 13:27

Durant el dia aquest home en diu moltes de rucades, i grosses, oh, i no es posa vermell com un pebrot!!!...perquè? dons perque ell es el NI NI mes gran de Catalunya, oi Monti?. Quina vasca em fan venir, el que s'ha de dir en campanya per treure vots d'on sigui. Mala gent.

#23 Xus, Tarragona, 10/11/2010 - 11:23

O treballes o estudies. Si no fas ni una cosa ni una altra, ets un dròpol com una casa.

#22 monty_pajin, gandulandia, 10/11/2010 - 10:27

clar , ells tenen com a exemple el mateix monty de jove... ni estudiava ni treballava, feia de sindicalista fent tancar empreses del baix llobregat.... ara tenen la morritos pajín.. ni treballa ni estudia (no te carrera acabada i el nministeri li porten els altres) te la tira de carrecs pero no treb

#21 19 díes i al carrer, Barcelona, 10/11/2010 - 10:15

El problema no son els ni-ni, que majoritariament suposo que busquen una sortida. El problema son els ni-ni-ni que NI estudien, NI treballen, NI TENEN GANES DE FER-HO. Aquests son el que volen subvencionar. Lamentable. A més, qui gosarà contractar ganduls?