Publicitat
Política · 15 de Gener de 2009. 11:38h.

Montilla diu que la proposta de l'Estat "encaixa" en l'Estatut

El president de la Generalitat afirma que no s'ha parlat de xifres concretes

Montilla diu que la proposta de l'Estat "encaixa" en l'Estatut

Montilla

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat a L'Hospitalet de Llobregat que la proposta de finançament del Ministeri d'Economia "encaixa" en el nou Estatut, encara que encara no garanteix el seu compliment, al mateix temps que ha negat que en la reunió d'ahir entre el Govern i la Generalitat s'abordessin xifres concretes.

El president català, que ha recordat que la crisi econòmica i el nou finançament marcaran l'agenda dels pròxims mesos, ha assegurat que "la proposta de bases del Ministeri encaixa en l'Estatut, però segons com es despleguin aquestes bases, que és el que s'està discutint ara, pot complir-se o no. Per això estem negociant".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 juli Antoni, Mollerussa, 15/01/2009 - 19:41

Ja comença la gran ofensiva. Auguro una campanya de publicitat encara més cara que la que es pensa gastar el Saura amb el pla contra la desafecció.

#6 Pep de Mollerussa, MOLLERUSSA, 15/01/2009 - 17:22

Aquó solo hay una verdad: del Estatut nada de nada. Madrid mira a Catalunya como un "Comunidad autónoma" o Región y aquí se acabó la historia. Lo demás son ganas de atontar un poco más al personal.

#5 xavier, barcelona, 15/01/2009 - 15:26

Molt de compte que la paraula "encaixa" té moltes acepcions, com per exemple:
5 tr ESPORT En el futbol i altres esports, no poder impedir un gol del contrari.

#4 Gerard, Vic, 15/01/2009 - 12:32

No es pot fer alguna cosa? Aquest home no es el meu president pq no hem defensa. No defensa que un ciutada Català tingui les mateixes oportunitats, ajudes, igualtats que qualsevol altre ciutadà de les Espanyes. Moció de Censura ja i al carrer. Prou!!!

#3 Jordi, Barcelona, 15/01/2009 - 12:29

M'és igual sí és o no és el millor finançament de la història. El que cal veure és si compleix l'Estaut. Alerta amb la paraula "encaix", que encara ens voldran fer creure que no han aconseguit desbordar l'Estatut, però quasi.