Publicitat
Política · 20 de Juny de 2010. 21:09h.

Montilla dóna suport a Castells abans de declarar

El conseller està citat a declarar com a testimoni a la fiscalia

Montilla dóna suport a Castells abans de declarar

Castells i Montilla, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha defensat l'actuació tant de la Generalitat com de l'Ajuntament de Barcelona en el cas de l'hotel del Palau. El president ha volgut esvair dubtes i ha dit estar "convençut" que totes les passes que van fer les administracions "van ser pensant en el bé del Palau de la Música i de la ciutat, i no dels seus gestors" –en referència a Millet i Montull- a qui ha tornat a qualificar "d'estafadors".

Poques hores abans que el conseller d'Economia, Antoni Castells, hagi de comparèixer a declarar com a testimoni a petició de la fiscalia, Montilla ha volgut donar-li el seu suport. 'L'actuació dels membres del Govern, i singularment del conseller Castells, ha estat honorable', ha afirmat el president de la Generalitat.

L'operació els hauria comportat un benefici de 3,6 milions d'euros (MEUR). Aquest dilluns, el jutjat ha citat a declarar com a testimoni el conseller d'Economia, Antoni Castells, a petició de la fiscalia de delictes urbanístics de Barcelona. Castells haurà de donar explicacions sobre el conveni de canvi d'usos d'un edifici que va signar perquè es construís l'hotel del Palau.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 21/06/2010 - 10:10

Pues casi podrian declarar los dos juntos...

#1 Fotem-los al carrer, Barcelona, 21/06/2010 - 08:20

Això és com quan el president d'un equip de futbol ratifica al seu entrenador