Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2010. 08:48h.

Montilla: "el temps del tripartit ha passat"

"No és possible que segueixin governant juntes forces polítiques amb projectes tan diferents"

Montilla: "el temps del tripartit ha passat"

Montilla, Carod i Saura brinden pel pacte d'Entesa

El president de la Generalitat i candidat del PSC a la reelecció, José Montilla, ha assegurat que "el temps del tripartit ha passat. No és possible que segueixin governant juntes forces polítiques amb projectes tan diferents, especialment pel que fa al futur de l'autogovern de Catalunya".

En un article a El Periódico, el líder socialista ha apuntat que "els socialistes no estarem en un govern amb els que pretenguin convocar un referèndum independentista o promoure una dinàmica de confrontació estèril amb la resta d'Espanya que, a més, dividiria els catalans de forma temerària, ni tampoc no ens podrem posar d'acord amb qui no estigui disposat a emprendre les reformes necessàries per sortir de la crisi i mantenir l'Estat del benestar i les polítiques socials".

D'altra banda, el president ha alertat que "el risc d'una victòria de CiU és doble". "Per una banda, suposaria fer passes enrere en les polítiques socials. I per l'altra, suposaria una gran incertesa sobre les nostres relacions amb la resta d'Espanya. Artur Mas diu que votaria sí a la independència però que ara no és el moment. No descarta pactar amb els que proposen el concert econòmic i el referèndum independentista, però tampoc no descarta pactar amb el PP que ha recorregut el nostre Estatut i que posa tota mena d'obstacles a la llengua catalana", ha afegit.

Per tot això es pregunta si "podem refiar-nos d'algú a qui tant li fa pactar amb Esquerra Republicana com amb el PP? O d'algú que quan és requerit a donar explicacions davant de la justícia per presumptes irregularitats comeses pel seu partit es dedica a acusar la Fiscalia d'haver entrat en campanya?". "Jo crec que no", ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jos, VNG, 11/11/2010 - 17:40

Sort que passa, perquè la gent us fot al carrer. Si fos per vosaltres hi tornarieu...

#6 joan, manresa, 11/11/2010 - 16:14

tinu.),amb l'imposició d'un Codig Etic,al Cos dels Mossos.Vol crear un Cos policial,anti-policial...Vol que els Mossos mirin cap altre banda,que pasin d'acusadors a ser acussats....El Sr.Saura no vol cap cos policial.Sr.Saura no som perfectes,ni teneim prou cultura i a sobre som dolents.Agradi o

#5 joan, manresa, 11/11/2010 - 16:10

El Casal obre la seba finestreta.--Sí,clar, are com veuen la patacada en renegan.Els anys de tris-partit han sigut un desatre,es lo que sol pasar quant governen partits perdedors...Sr.Montilla,Vosté tambe será responsable del desatre del funcionament dels Mossos.El Sr.Saura es despedex (cont.

#4 krosta, bcn, 11/11/2010 - 15:26

Srs. (per dir-ho d´alguna manera) sociates, el senyor aquest sembla que coneix el resultat de les eleccions. Ja s´ha buscat un daurat retiro a la Diagonal aprop del Sr. Maragall. VOTEU, li sua molt.

#3 Ramon, Barcelona, 11/11/2010 - 13:43

Sí que ha passat però no perquè tu ho diguis. Si de tu depengués tornaries a sumar amb els mateixos palanganers, per continuar aniquilant Catalunya. El temps del Tripartit ha passat de la coça que us fumerà el poble. Les masses, que dèieu abans. O els catalans i les catalanes, que dieu ara.