Publicitat

El candidat socialista promet obrir el metro la nit dels divendres

Montilla, en metro

Montilla, a l'interior d'un vagó de metro

El president de la Generalitat, José Montilla, s'ha compromès a obrir el metro la nit dels divendres. El candidat socialista ha assegurat que "un milió de viatges en metro és un milió menys de riscos en els desplaçaments en cotxe o en moto".

"A la reducció d’accidents de trànsit a la nit entre els joves, s’hi ha sumat el gran nombre d’usuaris que l’utilitzen" durant la nit dels dissabtes, ha manifestat Montilla, que ha recordat que "3’4 milions de persones se n’han beneficiat, la qual cosa suposa més d’un milió a l’any".

El candidat socialista ha anunciat aquesta proposta en una visita a l'Espai Jove BocaNord, on s'ha trobat amb un grup de joves, entre ells el primer secretari de la JSC i candidat per Barcelona, Javier López. En l'acte, Montilla els ha manifestat el seu convenciment que obrir el metro en divendres "serà una proposta que també contribuirà a millorar la vostra qualitat de vida, i amb aquesta voluntat és que fem aquesta aposta decidida" i ha refermat el seu compromís dient que "és una aposta que complirem com vàrem fer fa 4 anys amb les nits del dissabte".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Johan, Sants, 04/11/2010 - 13:27

com un captaire o va tocar lacordeó?es veritat k el montilla no sap tocar cap instrument,nomes sap posar la mà a la butxaca del veí per afanar amb tot!ara tots prometeu i després k?torna tots els diners k La Caixa et va deixar....

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/11/2010 - 09:15

Desde hace años Montilla solo entra en el Metro para hacerse la foto.
Además el Metro no es de la Generalitat.

#5 Pasqual, BCN, 03/11/2010 - 23:03

No ve d'aquí, tot plegat aviat tampoc no tindrà cotxe oficial. Així no li vindrà tant de nou.

#4 Xavier, BARCELONA, 03/11/2010 - 22:55

Va tot sol al vagó, excepte per aquest noi que té més pinta de ser del PP que de cap altre partit. Tothom fuig d'en Montilla...és una producte caducat.

#3 Emilia, Cornellà, 03/11/2010 - 21:41

Imagino que aviat veurem a aquest gran hipocrita portant als fills als col.legis nacionals en època electoral . S'ha de tenir barra, ja que no vergonya ni moral, per voler fer-nos empassar certes propostes, quan han malgastat el nostres diners, han omplit de pobresa el pais, d'aturats, de mugre,