Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2008. 15:31h.

Montilla encara confia en Zapatero

Espera un acord de finançament abans de cap d'any

Montilla encara confia en Zapatero

Montilla, amb Zapatero

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha assegurat que se segueix treballant amb l'objectiu que hi hagi un acord sobre el finançament abans de cap d'any, però ha assenyalat que no hi ha hagut cap novetat sobre això en els últims dies. Montilla ha fet aquestes declaracions al Congrés, on ha assistit a l'acte commemoratiu del 30 aniversari de la Constitució, després que el portaveu socialista a la cambra, Jose Antonio Alonso, admetés que potser l'acord no serà possible abans que n'acabi 2008.

Montilla, que durant aquest acte ha mantingut una conversa amb el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha explicat que no han parlat del finançament, sinó de la situació de l'economia i, en concret, del sector de l'automòbil. Ha dit que no ha anat a Madrid a parlar del finançament, perquè és un assumpte tan seriós que no es pot tractar en un acte com el del Congrés.

Ha afegit que prossegueixen les negociacions, que no hi ha cap novetat respecte a com estava la situació fa uns dies i que es continua treballant amb la intenció que es tanqui l'acord abans de cap d'any. També ha indicat que cal esperar a conèixer la proposta del Govern de Zapatero perquè l'Executiu català expressi la seva opinió, confiant que pugui ser satisfactòria, encara que ha precisat que no ho puc assegurar".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 09/12/2008 - 16:21

Sense cap dubta al president Montilla s'el veu cara de molt bona persona ! ! ! Oi ??.

#4 dani, reus, 07/12/2008 - 10:35

El que sembla un capellanet, encaraa creu en MIRACLES. Quin President de pena.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/12/2008 - 00:16

En vez de cordobés debe ser maño para
seguir empecinado en su confianza.
¿O es tan pillín que quiere que nos lo creamos?
Tanto crédito me merecen el uno como el otro.

#2 Alcampelló, Barcelona, 06/12/2008 - 22:57

Este titular no se lo cree ni Zapatero. En la foto puedo leer el pensamiento de los dos camaradas, reflejado en su sonrisa y en su mirada. Es impublicable, lo siento.

#1 Pere, BCN, 06/12/2008 - 15:39

Doncs ja veurà com hauràs de comprar vaselina per que no et faci tant de mal.