Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2010. 17:06h.

Montilla equipara Mas i Rajoy

"Els uneix que són nacionalistes i de dretes"

Montilla equipara Mas i Rajoy

Montilla, durant el míting a Sant Boi

El president de la Generalitat i candidat socialista, José Montilla, ha alertat de les retallades de les polítiques socials que fa la dreta, segons el seu criteri, en un míting-llampec a Sant Boi de Llobregat. “Al líder de Convergència i Unió i al líder del PP, a Artur Mas i a Mariano Rajoy, els uneix que són nacionalistes i de dretes, un és nacionalista català i l’altre espanyol, però tots dos de dretes”, ha indicat.

Montilla ha afegit que es "recolzen entre ells perquè volen retallar drets socials, de la mateixa manera que la dreta està retallant les polítiques socials a tota Europa”.

El president Montilla ha assegurat que “només un govern socialista que tingui les polítiques socials en el centre de l’acció política podrá consolidar l’Estat del Benestar”. “Això ho farà un govern socialista i no un govern conservador”, ha sentenciat.

“Volem fermesa i entesa amb la resta d’Espanya, alhora que defensar els interessos dels catalans”, ha afirmat el president. “Es poden guanyar les eleccions i les guanyarem”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 26 díes i al carrer, Barcelona, 03/11/2010 - 09:56

Van millorant: ara les pancartes "espontàneas" ja les fan a mà. Llàstima que totes tenen la mateixa lletra!

#3 TOMAS, Sabadell, 02/11/2010 - 20:26

El Sr. Montilla es nacionalista espanyol i és el seu partit el que ha pactat amb el PP en el país vasc. El que ha retallat els drets socials es el PSOE, i no pateixi Sr Montilla que ni guanyarà ni governarà.

#2 pocavergonya, bcn, 02/11/2010 - 18:22

Quina poca vergonya! Mai, ningú, ha retallat tants drets socials con el Govern socialista. A qui vols enganyar, pressiden de la Yeneralità?

#1 Lluís, Barcelona, 02/11/2010 - 17:55

El PSC (marca blanca, com el PSE, del PSOE) és Unionista Español. I no dubten gens, com en el País Basc, a unir-se al PP per frenar les forces "no nacionalistes" espanyoles. Curiós el Montilla.