Publicitat
Política · 25 de Gener de 2010. 15:27h.

"Montilla és còmplice dels errors de Saura i Baltasar"

Duran considera que "el president del Generalitat és presoner d’ERC i d’ICV”

"Montilla és còmplice dels errors de Saura i Baltasar"

Duran i Lleida, amb Joana Ortega, durant la roda de premsa

El president d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida ha remarcat que “el president del Generalitat és presoner d’ERC i d’ICV” i assenyala que també “hi ha una col·laboració del president Montilla en l’ocultació d’informació en un cas greu sense antecedents, perquè hi ha víctimes del cos de bombers".
 
En la roda de premsa posterior a la reunió del partit, Duran ha assenyalat que “des de CiU hem demanat que s’assumeixin responsabilitats polítiques: hem demanat les dimissions dels consellers Saura i Baltasar”. En aquest sentit, Duran ha afirmat que “creiem que el president de la Generalitat és còmplice polític dels errors dels consellers Saura i Baltasar, en la mesura que entenem que haurien de dimitir, però com no ho fan haurien de ser cessats pel president. Aquest és un fet més que posa de relleu que és ostatge i presoner d’ERC i ICV-EUiA”.
 
Duran ha declarat també que “hi ha una col·laboració del president Montilla en l’ocultació d’informació en un cas greu sense antecedents, perquè hi ha víctimes del cos de bombers. Hi ha col·laboració en la mesura que permet i consent l’ocultació de la informació que els consellers Saura i Baltasar fan davant la societat i davant el propi Parlament en relació a la gestió de l’incendi d’Horta de Sant Joan”.
 
En aquest context, Duran ha fet referència a la voluntat explicitada legalment de reobrir una mina en els terrenys afectats per l’incendi. També ha recordat que “aquesta mina ha estat 12 anys tancada, que els quatre informes emesos al respecte són negatius i que hi ha una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya denegant el permís. Conseqüentment, el govern el que fa és infringir les normes i les disposicions tècniques, no només els consellers sinó el govern en el seu conjunt”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Julio, Barcelona, 25/01/2010 - 20:15

Homenot, Duran es el político mejor valorado en toda España. Debemos estar contentos de tener en Catalunya el mejor político.

#2 joan, manresa, 25/01/2010 - 16:57

Dexi Sr.Duran dexi,ells matexos es farán el forat....Parlant amb gent del carrer,o a la perruquería---ens en queden pocs ,pro alguns quedan,jejej---només se sent lo matej."Mai habían vist cosa semblant,el tripartit es lo més dolent que sa vist mai"..

#1 homenot, girona, 25/01/2010 - 16:50

Quan veig tanta pressa per tornar al poder només ho explico per la necessitat de refinançar els comptes d'Unió.El seu unic programa es treure Erc perque si convé pactar amb el psc ho faran per tornar al inmobilisme de sempre.Quins collons...