Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2009. 18:04h.

Montilla es prepara per al "sí"

"Quan el Govern digui sí no en tingueu cap dubte, serà perquè hi ha un bon acord", ha afirmat

Montilla es prepara per al "sí"

Montilla, durant l'acte d'aquest diumenge

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ja està preparat per a acceptar una proposta de finançament per part del Govern espanyol. Això és el que ha dit aquest diumenge, quan ha assegurat que "hem dit no quan calia dir no, no acceptarem acords a la baixa, com feien altres, però també us demano confiança quan el Govern digui sí, perquè si el Govern diu sí no en tingueu cap dubte, serà perquè hi ha un bon acord".

Montilla també ha afirmat que “no treballem per una legislatura o dues, treballem per a tota una generació; el nostre horitzó no és ni el proper any 2010, ni el 2012, ni el 2014: treballem amb la mirada posada en el 2020”. “Ara, quan mirem la feina feta, podem dir amb orgull que era per això pel que la societat catalana ens va donar la seva confiança, per construir la Catalunya del 2020”, ha explicat.

Durant la seva intervenció al tancament de la campanya “Fets” d’explicació de l’obra de govern dels primers dos anys de legislatura, José Montilla ha remarcat els “fets, fets, i més fets”. “Recordeu de la situació de Nissan o Seat fa uns mesos? L’amenaça per milers de llocs de treball que hi havia en aquell moment? Les critiques d’alguns al viatge al Japó? La polèmica del Saló de l’Automòbil, que finalment serà un èxit? Tots aquests són èxits col·lectius, èxits del treball conjunt, del treball colze a colze amb els treballadors i emprenedors”, ha explicat el president català.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Lluis, Igualada, 27/04/2009 - 20:32

M´agradarà veure com li engalten a ERC i signa l´acord de la vergonya, que jo sàpiga Esquerra és un soci del Govern i corresponsable del que signi

#24 Tomàs, Lleida, 27/04/2009 - 19:24

S'està preparant l'últim acte d'aquesta penosa comèdia. Pobra Catalunya!!!!

#23 kim, hospi, 27/04/2009 - 18:55

Preparem el culet que ve el PSOE en ple a deixar-nos sense RES.

#22 ramon, barcelona-c, 27/04/2009 - 18:23El cap de setmana el president Montilla ha preparat l?apareill del PSc per l'acceptació del finançament,quan encara no hi ha res definit, aixó es un péssim auguri,han enviat un missatge clar a Madrid, s?acceptarà qualsevol cosa.No som res.

#21 joan, manresa, 27/04/2009 - 16:46

¿Bon acord..?..Sr.Montilla,voldría sentir a dir es cumplej lo que diu L'Estatut,sigui bo o dulent.No hem digui .,preparat per al sí,digui,--es cumplex lo que diu L'Estatut--,ya sabem que a Vosté axó li rempamplinfa.No ens vulgui fer combregar amb rode