Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2010. 16:36h.

Montilla es presenta com a "garantia de progrés"

“A Catalunya li convé una majoria socialista amb idees clares"

Montilla es presenta com a "garantia de progrés"

Montilla, durant la presentació del lema de campanya

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha presentat el lema de la campanya del PSC per les properes eleccions al Parlament. Envoltat de les persones que l’acompanyen a la llista, Montserrat Tura, Celestino Corbacho, Laia Bonet, i els candidats territorials, Joaquim Nadal, Joaquim Llena i Xavier Sabaté, Montilla ha defensat el lema de campanya "Garantia de progrés", "que és el meu compromís, la meva garantia i la meva paraula", assegurant que “a Catalunya li convé una majoria socialista amb idees clares, i un projecte clar, perquè per abordar el futur del país calen solucions i no problemes”.

En aquest sentit, el candidat socialista ha assegurat que “el PSC, els socialistes, i jo ens oferim com la garantia del progrés, del diàleg i de la justícia social” i s’ha compromès a desenvolupar una campanya de “més Catalunya, més Estatut i més Justícia”, sense “aventures, falses dreces, ni invents, ni passes enrere”.

El candidat a la reelecció ha reiterat que els socialistes “parlem clar i català, i fem propostes davant el silenci dels nostres principals adversaris, que amaguen les seves propostes, o bé perquè no en tenen, o bé perquè no volen que coneixem les seves intencions, com va fer David Cameron al Regne Unit, o bé perquè tenen compromisos ja adquirits que volen amagar”.

Així, el president Montilla ha instat a “continuar, en aquesta línia, la de presentar propostes de progrés econòmic, per la justícia social, defensant l’autogovern i desplegant l’Estatut”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 20 díes i al carrer, Barcelona, 09/11/2010 - 08:58

Com deia aquell que va manar 40 anys: "Estabamos al borde del abismo pero hoy hemos dado un paso al frente". Doncs això és l'ùnic que es pot esperar d'aquests

#9 quina conya, bcn, 09/11/2010 - 08:32

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
osti, quin sentit de l'humor que té!!!jajajajaja...
Si des de que hi és ell i els seus cuxipandis CAT. està pitjor que mai! amb la imatge pel terra gràcies a ell, carods, puigcercós, saura i cia. Te conya!

#8 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/11/2010 - 00:38

Si a Cat le conviene mayoría socialista no será del PSC de un Montilla que muestra cada día que nunca ha tenido las ideas claras
Lo que Cat necesita es una regeneración de la vida política que solo está en el programa de Ciudadanos
Listas abiertas,primarias en los partidos y nueva Ley Electoral

#7 joan, manresa, 08/11/2010 - 19:58

El Casal tancant ya la paradeta.--Jejejej...,es un chisttt..!!!!..No et fot.Sr.Montilla,no el volem...Tant costa veure axó...?Ni el volen els"seus".vosté no es garantía de rés .Be,sí..,de fredor,foscor,penurias,perdua d'identitat catalana,del desordre i dels valors personals i de tot lo anti..

#6 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 08/11/2010 - 19:00

L'única garantia de progrés real és ser el quart estat d'Europa, no pas l'últim!

Cap vot a partits unionistes que l'únic que volen és continuar com ara, formant part de l'últim estat d'Europa!

EL VOT ÚTIL ÉS EL VOT PER LA INDEPENDÈNCIA!

VISCA CATALUNYA ESTAT!