Publicitat
Política · 26 de Juny de 2009. 17:54h.

Montilla es queda tancat en un ascensor amb els Prínceps

Letizia ha bromejat, somrient: "Veieu com no volíem marxar de Girona?"

Montilla es queda tancat en un ascensor amb els Prínceps

Montilla amb el prínceps, en una imatge d'arxiu

Els Prínceps d'Astúries i el president de la Generalitat, José Montilla, han estat tancats durant 25 minuts en un ascensor per una averia després de la cerimònia constitutiva de la Fundació Príncep de Girona L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i dos agents de seguretat acompanyaven també als Prínceps en aquest ascensor, al Palau de Congressos de la capital gerundense, on poc abans havia conclòs l'acte oficial de la creació d'aquesta Fundació, de la qual Felipe és president d'honor.

A l'obrir-se les portes de l'ascensor en la planta baixa del Palau de Congressos, Letizia ha bromejat, somrient: "¿Veieu com no volíem marxar de Girona?". Montilla ha acompanyat als Prínceps en la signatura de l'escriptura constitutiva de la Fundació Príncep de Girona, creada per quatre institucions catalanes amb el suport de la Corona per a la promoció i el desenvolupament de projectes de caràcter social i la formació de la joventut amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat de treball.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Arnau, Catalunya, 29/06/2009 - 10:03

Quin fart de parlar que es deurien fer.

#9 Otger, BCN, 29/06/2009 - 09:55

Cuidado con las carteras!!

#8 Juas, BCN, 29/06/2009 - 09:18

Encerrado en un ascensor con Montilla!?!?!!? diosssssss!!!!!!!! Prefiero a la novia de Chuky.

#7 memoria historica, girona, 28/06/2009 - 08:16

Barcelona ciudad condal y Gerona principado.

Es memoria histórica.

#6 guillotina, Calders, 27/06/2009 - 16:27

No fotem, foteu el camp... ah, i a la garsa, felicitats i al borbó, quins collons, viure com un rei però modern... d\'això n\'hi dic fer el què et rota. Capa, corona, guants, espasa, armadura, en ple sol i a pringar, que per això cobres...