Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2009. 14:13h.

Montilla esmena Saura en unes hores

El conseller havia demanat la dimissió en ple del Constitucional

Montilla esmena Saura en unes hores

Saura i Montilla, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha manifestat en una conferència organitzada pel Fòrum Nova Economia a Madrid que el millor que podrien fer els membres del Tribunal Constitucional (TC) seria "dimitir en bloc" i que el TC "es renovés del tot", per facilitar una nova sentència. I és que, segons ha dit el conseller, la sentència ha de ser "prudent". I és que si fos negativa "no passaria res de bo".

El conseller ha demanat la dimissió en bloc dels magistrats del Tribunal Constitucional. Segons Saura, l'actual TC està "deslegitimat" per fer una sentència com la de l'Estatut català i per aquest motiu "seria important" que "en un gest de valentia, dimitís i facilités la renovació".

Tot i això, el president de la Generalitat, José Montilla, ha desautoritzat Saura des d'Andorra i ha assegurat que les seves declaracions no són fuït d'un debat ni de cap proposta en el Govern de la Generalitat, sinó que responen a una opinió personal del conseller d'Interior com a conseller d'Economia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LO SISCO EL RUTX, TERRASSA, 20/11/2009 - 18:20

Aixó es un govern ? Aixó es una olla de grills...mal avinguts !, Els dirigentes del tripartit.... \"l\'encantat, el tontaina i l\'aprofitat\", vos invito a posar-hi els cognoms...

#1 joan, manresa, 20/11/2009 - 16:49

Jejejej...,carnes prietas....¡¡¡¡Firmes....!!!!..Per una vegada ,una,estem d'acord amb el Sr.Saura.Pro el sr. Montilla d'altres cosses rés ,pro de saber cuadrar als seus socis en sap un munt...,Saura,Castells,Puigcercós,Maragall,Carod,..es una figura