Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2010. 20:34h.

Montilla esperona al vot de la por contra CiU

El candidat del PSC acusa Mas de voler "desmuntar el sistema de salut"

Montilla esperona al vot de la por contra CiU

Montilla, a la reunió del consell assessor de polítiques socials del PSC

El candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha assegurat que des de CiU “pensen fer la fragmentació i desmuntatge del sistema de salut de Catalunya, basat en el servei públic, sigui quina sigui la seva fórmula de gestió”.

El president de la Generalitat ha indicat que “les polítiques socials estan al capdamunt de les nostres preocupacions, són consubstancials al model de societat que defensem”, alhora que ha recordat que “defensem l’Estat del Benestar com a garant del nostre model de societat, i tot i que pensem que ha de ser més eficient, no creiem, en absolut, que calgui retallar-lo”. És per aquest motiu que Montilla ha mostrat la seva sorpresa per “les propostes que parlen de que cal integrar el sector privat en el model de salut, perquè ja hi és”, ha afirmat.

Per a Montilla, “les paraules d’Artur Mas en aquest sentit confonen i són un atac directe a un dels serveis públics més ben valorats per la ciutadania, i només poden llegir-se en termes de que CiU i el senyor Mas pensen fer la fragmentació i desmuntatge del sistema de salut de Catalunya, basat en el servei públic, sigui quina sigui la seva fórmula de gestió”.

El líder del PSC ha anunciat el compromís de posar en marxa un Pla de lluita contra la pobresa, que “serà una acció coordinada amb l’objectiu de reduir en dues legislatures el nombre de famílies amb fills en situació de pobresa”. En aquest sentit, Montilla ha destacat la necessitat de “finalitzar amb la transmissió de pobresa d’una generació a la següent, una de les més grans injustícies socials”, i ha afegit que “això es pot aconseguir combinant mesures universals amb mesures específiques per als infants i famílies més vulnerables”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carrasclet, Girona, 08/11/2010 - 13:55

Em sembla que hauria de ser CIU qui esperonés el vot de la por contra el tripartit. Per cert, de quines polítiques socials parla el Montilla?... perquè pels catalans no n'arriben mai.

#4 Arcadi, Reus, 06/11/2010 - 20:27

Montilla, qui ha desmuntat la sanitat catalana ha estat la teva Consellera que ha aconseguit carregar-se un sistema modèlic a Europa, amb hospitals amb plantes tancades, deutes per tot arreu i quiebra econòmica, llistes d'espera falses, personal cabrejat i usuaris atesos per estrangers.

#3 kim, hospi, 06/11/2010 - 11:25

El gran motor del vot de l'esquerra, LA POR. El problema es que ja sabem que he de tenir por dels que no tenen programa, dels que no diuen res, de l'esquerra en general que cada cop que mana hi ha més atur i més pobresa. POR? si, dels del tripartit.

#2 joan, manresa, 06/11/2010 - 09:59

El Casal,9,55 h.--Sa de ser molt....a.Sr.Montilla tingui una miqueta mes de dignitat,tant personal com politica.Vosté era qui va exiguir a CiU,joc net..?Miri tots ens hem fet grandets i la por ens la pasem per el forru....L'unica por que encare ens queda es que Vosté pugui tornar a ser President

#1 ex erc, Lleida, 05/11/2010 - 20:43

quina barra i hipocresia !! 'pla de lluita contra la pobresa' i ho anuncia el increïble home normal que cobra 160.000 euros anuals! i totes aquestes bajanades se les haurà d'empassar el proper govern.... Aquests sociates deixaran Catalunya més pelada que el desert del Sàhara