Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2009. 15:02h.

Montilla esquiva la premsa

El president evita comparèixer després de la reunió de Govern

El president de la Generlaitat, José Montilla, ha desaprofitat l'ocasió de llençar un missatge de tranquil·litat arran de les detencions de l'operació Pretòria. Montilla no ha comparegut després de l'habitual reunió del Govern de cada dimarts. El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha comparegut en funcions de portaveu per explicar la Llei d'Educació.

Montilla sí que va comparèixer dimecres passat al Parlament i va llegir una declaració institucional, però en aquella ocasió no va admetre preguntes. Malgrat la 'fama' que arrossega, el president està habituat a comparèixer davant els mitjans. De fet, durant aquesta legislatura set vegades, més que las del seu predecessor, Pasqual Maragall, en l'anterior.

En la roda de premsa de Govern, Ernest Maragall, ha assegurat a "títol personal" que "caldria demanar excuses als ciutadans" pel cas Pretòria. EN aquest sentit, ha dit que "caldria garantit que estarem en condicions de donar totes les explicacions oportunes i fer-ho des de la humilitat obligada".

Montilla, en una reunió de Govern
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marta, Igualada, 03/11/2009 - 19:54

Ho esquiva perque la pregunta del millo de dolars seria:
Quants carrecs te la seva 2 dona?
Ho veu be que en tingui 16 i ha gent que no arriba a fi de mes?
Perque te tants carrecs?
Perque aixo no s'ha dit abans?
Fals i covard , aixo es el que es

#7 joan, manresa, 03/11/2009 - 19:35

D'esquivá rés de rés..Li cau a sobre una pedregada de las que fan época.Només cal mirar las imatges de la reunió de l'Executiva.Un poema.I lo que queda.Els movils treuen fum( Diput i Ayunta. de Lleida),i d'altres llocs.Las maquins.trituradores a tope

#6 Francesc, Barcelona, 03/11/2009 - 17:12

Tinc respecte pel president Montilla, però ja es veu que, pel que sigui, no té capacitat de lideratge. I ara ens falta una persona amb capacitat de lideratge.

#5 Francesc, Barcelona, 03/11/2009 - 16:58

Doncs el president Montilla ha de sortir i dir-hi la seva, que és la primera autoritat de Catalunya! Periódico, ja ho critiques això?

#4 segi, bcn, 03/11/2009 - 16:24

quie neix tripartit acaba filesio