Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2010. 09:46h.

Montilla estudia 'purgar' als catalanistes del PSC

Castells, Maragall, Tura i Mascarell podrien caure en les llistes dels socialistes catalans

Montilla estudia 'purgar' als catalanistes del PSC

Consellers del PSC, en una reunió del Govern

El president de la Generalitat i primer secretari del partit del PSC, José Montilla, ha anunciat una dràstica renovació de les candidatures que afectaran més de la meitat del grup parlamentari, segons informa La Vanguardia. L'actual secretària del Govern, Laia Bonet, es perfila com la número 2 per Barcelona. Substituiria en el lloc a Antoni Castells, l'actual conseller d'Economia.

Castells dubte acceptar anar a les llistes en un lloc més baix que fa quatre anys i ha manifestat a La Vanguardia que "quan sigui el moment, ja diré el que he de dir". Dels candidats de fa quatre anys és segur que no seguiran Ernest Maragall ni Ferran Mascarell.

Montserrat Tura pot decidir continuar o que el partit la reservi per a encapçalar la candidatura a l'alcaldia de Barcelona. També és dubte Manuela de Madre. En canvi, pugen el director de campanya, Jaume Collboni, així com Rocío M. Sempere, També resisteixen Miquel Iceta, Joaquim Nadal o Higini Clotas.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Marga B., Barcelona, 23/07/2010 - 21:42

Marisa - "Nacionalismo no es socialismo" - ¿Por qué no? Osea, en el supuesto de una Cataluña independiente, ¿no tendrá socialistas? Lo que dices se dice mucho, pero no tiene sentido.

#30 Jordi Tallaferro, Barcelona, 23/07/2010 - 20:52

El PSC-PSOE ha deixat de ser la casa comuna de l'esquerra ja fa tempa. Ara els apartats i socialistes catalans de bona fe i que creuen en la nació catalana i la seva dignitat ferida podan trobar-se en un espai comú d'esquerra no dogmàtica.

#29 Marisa, Cornellà, 23/07/2010 - 20:19

los que votamos psc quisieramos votar psoe porque no somos ni catalanistas-nacionalistas ni independentistas. entonces por qué mantener esta casta que no responde a la necesidad de la inmesa mayoria de votantes socialistas. nacionalismo no es socialismo.

#28 PITU, LES, 23/07/2010 - 19:48

PERÒ ENCARA EN QUEDA ALGUN DE CATALANISTA AMB EL SSOCIATES?

#27 joan, barcelona, 23/07/2010 - 16:42

que encara hi quedan? deu esta tant atrafagat per el seu fracas politic en montilla que n´hi s´ha enterat que son psoe normal i corrent.