Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2010. 13:40h.

Montilla fa servir xuleta fins i tot per a trenta segons

El candidat del PSC llegeix les notes per adreçar-se als electors

El president de la Generalitat i candidat del PSC, José Montilla, va llegir una 'xuleta' durant la seva intervenció final al debat de TV3 en la que el presentador, Josep Cuní, va donar trenta segons a cada participant per demanar el vot als electors. Montilla va ser l'únic que consultava de tant en tant un paper que duia entre les mans, però a les imatges de Televisió de Catalunya no es veu clarament perquè van evitar que sortís en antena.

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha afanyat a afirmar que  “amb tot el respecte personal, el president Montilla no dóna la talla com a president. Ahir fins i tot a l’hora de dirigir-se als ciutadans en els trenta segons finals per demanar el vot va llegir un paper que li havien preparat. Crec que d’un president de la Generalitat s’ha d’esperar que en els trenta segons destinats a dirigir-se al ciutadà per demanar-li el vot tingui la capacitat per fer-ho sense llegir un paper preparat per una tercera persona”.

Duran també ha assegurat que “amb tota modèstia, el guanyador del debat d’ahir és Artur Mas. Va ser l’únic candidat que es va dirigir al país. Va donar respostes a les preguntes que se li van plantejar. Va tenir la predisposició i l’actitud per ser qualificat el candidat del sí. Al president Montilla el vaig veure sense impuls, sense projecte polític”.

Montilla, llegint durant el debat
Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Jaumet, Hospi, 24/11/2010 - 14:51

MONTILLA: COGE EL DINERO, Y CORRE

#36 Kropotkin, Vic, 23/11/2010 - 12:44

La cosa ha llegado a tal limite, que estoy empezando a pensar que Montilla lo hace a propósito para ser mas aceptado por las élites nazionanistas de Cataluña. Asi aparece como mas integrado entre ellos. Jua, jua, jua,... Eres un monstruo... Jua, jua, jua,...

#35 Laura, Bcna, 23/11/2010 - 09:38

Però algú amb una mica de seny pot votar aquest humanoide?!!!

#34 pep, manresa, 23/11/2010 - 09:09

Josep anton perez i quer (barcelona), tot i lllegir-ho moltes vegades s'equivoca i fins i tot perd els papers
No sé si és problema de graduació de les ulleres o què, no ho sé.

#33 contdown, barna, 22/11/2010 - 23:00

Crec que Monti té un bon futur fen de si mateix al Polonia, això si.... amb xuleta!