Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2009. 10:47h.

Montilla gastarà a un any de les eleccions un milió en promoció

Presidència signa un conveni que coincidirà amb la precampaña

Montilla gastarà a un any de les eleccions un milió en promoció

Montilla, amb De la Vega, en una imatge d'arxiu

El departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya es gastarà el proper any més d'un milió d'euros a promocionar la imatge del president, el socialista José Montilla, segons informa el diari ABC, que afegeix que el President ho farà "a través del contracte d'un projecte l'execució del qual coincidirà amb la precampaña de les eleccions autonòmiques de 2010".

Segons consta en l'anunci publicat pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el passat dia 16, l'objecte del contracte és la producció i realització d'actes institucionals per al Gabinet de Relacions Externes i Protocol. El termini d'execució va de l'1 de gener al 31 de desembre de 2010 "amb possibilitat de pròrroga per un termini no superior a l'inicial". La realització d'aquest projecte coincidirà amb la precampanya.

El pressupost de licitació puja a 500.000 euros, però l'article 75 de la Llei de Contractes del Sector Públic de 2007 contempla la possibilitat de pròrroga del servei, pel "que en el càlcul de l'import total, hauran de tenir-se en compte qualsevol forma d'opció eventual i les eventuals pròrrogues del contracte". En aquest sentit, en el concurs fixa en 868.534 euros el valor total del contracte, al que cal sumar l'IVA, que faria pujar la xifra a més d'un milió d'euros.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Alexia, Manlleu, 23/10/2009 - 15:28

I aixó ho hem de pagar els contribuents?...A l'Artur Mas també li pagaran del presupost?. No, és que s'ha de competir en igualdat de condicions per poder dir que aixó és una democràcia!. Ja és gros que ho destapi un diari de Madrid!!

#7 joan, manresa, 23/10/2009 - 13:00

Ya pot gastar ya Sr.Montilla,don no ni ya no en rague..ni banyanse amb aigua de Lourdes..La gent no es tonta Sr.Montilla.Un cop val ,dos ya no traguen trés fora el caos.Gasti per altres cosses que prou son més necesaries.quina desgracie de país...

#6 Ben, Reus, 23/10/2009 - 12:44

Huguet dispara contra els funcionaris. Se'ls congela la nònima perquè ha quedat clar que no se la mareixen i ... què tenim????? Calerons per promocionar-se el presi, i qui convingui. Se la saben llarga!

#5 Solé, Barcelona, 23/10/2009 - 12:03

Com sempre els sociates intentant enganyar-nos a tots amb cortines de fum. AL LLORO !!!!
Compatriotes: tots aquests Montilles (don vito), Zaragozas, Icetas, Chacones etc... son un xorissos professionals i ténen comprats alguns diaris que foten pudor...

#4 Pep, Barcelona, 23/10/2009 - 11:49

Quins collons!!! I si ho dediquessin a l'atur????? Sociates inútils i cínics!!!!!